Netwerkborrel NDSM Café

09 juli

Yes yes yes! Het kán weer. Op vrijdag 9 juli organiseren we dan eindelijk weer een VEBAN-borrel en kunnen we elkaar in het echt ontmoeten. U bent natuurlijk van harte uitgenodigd.

Datum: vrijdag 9 juli 2021
Tijd: 16.30 tot 19.00 uur
Locatie: terras NDSM Café

De borrel zal plaatsvinden na afloop van de golf- en fietsactiviteiten, waar u uiteraard ook aan kunt deelnemen. Zo maken we er samen een mooie VEBAN-dag van!

Fietstocht
De fietstocht start vanaf de NDSM, bij fietsverhuur NDSM Bikes. U kunt op de eigen fiets deelnemen, of hier een fiets (of e-bike) huren. Deelname is kosteloos, evt. fietshuur is op eigen kosten. De fietsers verzamelen om 13.45 uur en vertrekken om 14.00 uur. Gaat u een fiets huren? Ga dan iets eerder naar het startpunt om dit te regelen.

Golftoernooi
Het golftoernooi vindt plaats bij Golfbaan Waterland Amsterdam. We starten met een gezamenlijke lunch om 12.30 uur en spelen daarna een 9 holes wedstrijd. De winnaar krijgt de VEBAN wisselbokaal mee naar huis, die zal worden uitgereikt tijdens de borrel bij het NDSM Café. De eigen bijdrage voor deelname betreft €55 excl. btw per persoon.

Let op: aanmelden voor het golftoernooi en de fietstocht kan alleen nog deze week (uiterlijk 2 juli).

Wij kijken ernaar uit om jullie weer te zien!