Netwerkborrel Open Bedrijvendag & Afscheid Iris

24 september

Op 24 september organiseert VEBAN met haar leden de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord. Om deze eerste editie te vieren is er na afloop een borrel bij de nieuwe hotspot Pof. Hopelijk hebben we goed weer, dan kunnen we borrelen op terras en in de tuin. Natuurlijk bent u ook van harte welkom als u niet meedoet aan de Open Bedrijvendag.

Informatie
Datum: vrijdag 24 september
Tijd: 17.00 tot 19.00 uur
Locatie: Pof
Aanmelden: mail naar info@veban.nl

Afscheid Iris
Tijdens deze borrel zullen we ook afscheid nemen van Iris Brandsteder, die zich de afgelopen jaren met hart en ziel heeft ingezet voor VEBAN. Voor haar functie op ons verenigingsbureau is momenteel een vacature.

Rondleiding NoordOogst
Pof is onderdeel van het bijzondere stadslandbouwproject NoordOogst. Alle directe buren zijn bezig met de productie van eten en drinken, waarvan je veel terugvindt op de menukaart van Pof. Dat maakt Pof het eerste echte korte keten restaurant van Nederland! Voorafgaand aan de borrel wordt er vanuit Pof/NoordOogst een rondleiding aangeboden. Meldt u zich om 16.30 uur bij de ingang van het terrein van NoordOogst als u hieraan wilt deelnemen.

Bezoek zelf ook andere bedrijven op 24 september
Doet u zelf niet mee aan de Open Bedrijvendag, dan kunt u tijdens deze dag wel van de gelegenheid gebruik maken om andere ondernemers te bezoeken. Kijk op de website van de Open Bedrijvendag en filter in de lijst op Business to Business.

Heel graag tot 24 september!

Gateway
Iris