Debat (Kandidaat) Tweede Kamerleden over ondernemen in Metropoolregio Amsterdam 6/11

06 november

De Tweede Kamerverkiezingen zijn in aantocht! Wat wordt de politieke koers de komende jaren en wat is de impact op het ondernemersklimaat in de Metropoolregio Amsterdam (MRA)? Tijd voor een verkiezingsdebat, zodat we inzicht krijgen in de visie en de standpunten over belangrijke ondernemersthema’s voor onze regio.

ORAM organiseert op maandag 6 november in samenwerking met Port of Amsterdam, VNO‐NCW MRA, VEBAN en andere ondernemersverenigingen een debat waarbij kandidaat Tweede Kamerleden met elkaar in gesprek gaan over het ondernemersklimaat in de MRA.

DEBAT TWEEDE KAMERLEDEN OVER ONDERNEMEN IN MRA
Datum: Maandag 6  november
Tijden: 15.00-18.00 uur
Locatie: De Balie, Kleine Gartmanplantsoen 10, Amsterdam
Aanmelden: Meld je snel* aan via de aanmeldbutton op de website van ORAM via deze link.
*Dit debat biedt ruimte voor publiek. Echter het aantal plekken is beperkt. Daarom is deze bijeenkomst op uitnodiging via de organiserende partijen. Het debat is relevant voor ondernemers, bedrijven en verenigingen uit regio Amsterdam.

Programma
15.00 uur: Inloop
15.30 uur: Start debat
17.00 uur: Einde debat
17.00 uur: Borrel
18.00 uur: Einde

Wat kan je verwachten?

Prikkelende stellingen
Moderator tijdens het debat is Martijn de Greve. Als verslaggever, ‘politiek junkie’ en presentator van Haagse Lobby legt hij de Kamerleden prikkelende stellingen voor. Kortom, het belooft een boeiend en interactief debat te worden.

Thema’s  
Vanuit een sterk ondernemersklimaat voor de Metropoolregio Amsterdam komen de volgende thema’s aan bod:

  • Ruimte voor werk
  • Mobiliteit & bereikbaarheid
  • Noordzeekanaalgebied en de Amsterdamse haven

Praat mee!  
Het debat is relevant voor ondernemers, bedrijven en verenigingen uit regio Amsterdam. Neem plaats in het publiek en praat mee over actuele en belangrijke thema’s voor ondernemers. Het debat sluiten we af met een borrel om na te praten en te netwerken.

Meld je en ben zeker van een plaats in het publiek
Het debat wordt georganiseerd in De Balie in Amsterdam. Wil je zeker zijn van een plek meld je dan nu aan via ORAM. In de komende weken houden we je op de hoogte van de sprekers en stellingen.