Mix & Match voor ondernemers met een maatschappelijk hart – 27 september

27 september

Toon jij graag betrokkenheid door inzet van expertise of je netwerk? Kom dan op dinsdag 27 september naar de ‘Mix & Match bijeenkomst georganiseerd door Vrijwilligerscentrale Amsterdam (VCA) Dit zijn speeddategesprekken tussen ondernemers/professionals en maatschappelijke organisaties die een hulpvraag hebben. Doel: Iets voor elkaar te betekenen! 

Iedere maatschappelijk (vrijwilligers)organisatie heeft een concrete hulpvraag; variërend van: ‘Hebben jullie advies over het professionaliseren van ons initiatief?’ tot hulp bij het zichtbaar maken van de projecten. Bedrijven en professionals bieden hierin mogelijke hulp aan, in de vorm van expertise en/of professioneel netwerk. Tijdens de speeddate kunnen er al concrete afspraken worden gemaakt of gegevens worden uitgewisseld.  

De tijd je er aan kwijt bent: Maximaal 2 uur voor de speeddatesessie zelf en daarna, afhankelijk van de hulpvraag, één of meerdere contactmomenten. Dit contact kan ook digitaal zijn het is dus niet noodzakelijk dat je er reistijd aan kwijt bent. Dit geheel afhankelijk van de afspraken die er worden gemaakt en de voorkeur van de ondernemer/professional.  

Informatie Mix & Match:
Organisator: Vrijwilligers Centrale Amsterdam
Datum: Dinsdag 27 september
Locatie: Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam (GRATIS PARKEREN)
Tijden: 15:00-17:00 uur 
Aanmelden: r.elalami@vca.nu
Meer info: via bovenstaande e-mailadres of bel Rachida el Alalmi/VCA op 06-81431044