Haringparty

VEBAN Haringparty 2019

Alweer voor het vierde jaar op rij wordt de Noordse Haringparty georganiseerd aan het Amsterdamse IJ. Dit keer vrijdag 21 juni, op het zonnige terras van Café-Restaurant Stork. VEBAN is een actieve ondernemers- en netwerkvereniging voor bedrijven in Amsterdam-Noord. Naast haar leden, zijn dit jaar alle ondernemers uit Noord welkom die het leuk vinden om eens kennis te maken met andere bedrijven uit de omgeving.

Informatie

Datum: vrijdag 21 juni
Tijd: 17.00 tot 19.00 uur
Locatie: Café-Restaurant Stork

De Noordse Haringparty is een van de best bezochte evenementen van VEBAN en altijd een groot succes. De netwerkborrel is inclusief hapjes, drankjes en natuurlijk haring. Ondernemers uit Noord kunnen zich kosteloos aanmelden.

Aan onze leden vragen wij zich aan te melden via een andere link, te vinden in de persoonlijke e-mailuitnodiging. Niet ontvangen? Mail naar info@veban.nl.

Bekijk de video uit 2017

Over VEBAN

Bij VEBAN vind je als ondernemer medestanders en kun je ervaringen delen. Elke maand organiseert VEBAN een netwerkevenement voor haar leden. Van advocatenkantoren tot bouwbedrijven, van online marketeers tot scheepsbouwers; VEBAN is dé ontmoetingsplek voor bedrijven in Noord. Een plek waar mensen met een economisch belang samenkomen en de onderlinge gunfactor hoog is.

Met het oog op alle plannen van de gemeente Amsterdam om in Noord tienduizenden woningen te bouwen, zet VEBAN zich in om Noord aantrekkelijk te houden voor ondernemers. Bereikbaarheid, een goede infrastructuur en goed ondernemersklimaat is waar VEBAN voor staat. Ondernemers zijn net zo belangrijk voor de toekomst van Amsterdam-Noord als bewoners. Zij zorgen voor economische groei en werkgelegenheid.

VEBAN is dé gesprekspartner op het stadhuis voor ondernemers uit Noord. Haven-Stad, het Hamerkwartier en betaald parkeren: allemaal dossiers waarover VEBAN veelvuldig overleg voert met de gemeente Amsterdam. Nu het lokale bestuur in Noord minder directe invloed heeft, zorgt VEBAN ervoor dat ondernemers in Noord niet vergeten worden bij de plannen. VEBAN behartigt de belangen voor alle ondernemers in Noord.