Even voorstellen… Bart Schouten van Sportholistics

17 april

Bart Schouten is na een loopbaan van 15 jaar in het onderwijs in 2014 zijn bedrijf Sportholistics gestart. Hij bedient bedrijven, scholen, individuele clienten en concullega’s met zijn aanbod. Sinds enkele maanden is hij lid van VEBAN en via deze weg stelt hij zich graag aan u voor! 

Vanuit de optiek dat voeding en bewegen en een van de belangrijkste basis fundamenten zijn in het realiseren van ‘volledige’ gezondheid werk ik vanuit een holistische aanpak. Naast uitsluitend de focus op bewegen (fysiek) te leggen besteden we o.a. aandacht aan mentale aspecten, beperkende factoren, frustraties, trauma’s en weerstand, angsten en nog veel meer. Vanzelfsprekend benaderen we hierin ook voeding/ dieet als een essentiële schakel binnen het werkelijk effectief en duurzaam optimaliseren van gezondheid en hiermee geluk en productiviteit.

Het beste uit jezelf halen is een motto dat iedereen kent. Hoe dit ook werkelijk te doen is voor velen onduidelijk. Sommigen mensen realiseren zich ook dat hun huidige manier van zich staande houden niet eeuwig kan duren, ze houden zich staande met ‘schijnoplossingen’. Sportholistics streeft er naar deelnemers, opdrachtgevers te bewijzen dat het wel een realistische doelstelling is om d.m.v. een gevarieerd, uitdagend en ‘confronterend’ bewegingsaanbod een optimalere, productievere en duurzaam, gelukkiger levensstijl kan worden bereikt! Zowel binnen het ‘privé’ als in ‘het werk’ zijn er grote en belangrijke resultaten te behalen m.b.t. overall optimaliseren van bijna ieder mens. Ziekteverzuim, burn-out, voldoening, productiviteit, (energie)management, depressie, zwakke schakels, medicijn gebruik of, …? Optimaliseren is het streven, zowel nu als voor de toekomst

Onze consumptie maatschappij en onze volle agenda’s vergen veel. Met behulp van een zeer gevarieerd en innovatief beweeg aanbod en/ of programma (combinaties) heeft Sportholistics al vele deelnemers inzicht gegeven waar en hoe welke aanpassingen in hun lifestyle/ beweeg gewoontes te treffen om tot een (meer) optimale levens -en arbeidsinvulling te komen.

Coaching, confrontatie, advies, reflectie, inspiratie, motivatie en het toereiken van een ‘beter alternatief’ zijn de meest essentiële kernwoorden waarom Sportholistics zowel op persoonlijk als op berdrijfsniveau een belangrijke impuls kan geven! Dit alles vanuit een beweeg aanbod dat afwijkt van anderen, en juist daar aanvult waar anderen ‘afhaken’.

Zweten, presteren, knallen, ‘overcompenseren’, lachen, groeien, loslaten en jezelf zien, horen en voelen gaan hand in hand. Bootcamp, Bellicon trainingen, circuit sessies, hardlopen, MMA combinatie en of programma’s op maat/ naar keuze zijn binnen ieder bedrijf een must om werknemers, collega’s en uzelf gemotiveerd, gezond, enthousiast en gedreven te houden. Sportholistics doet het allemaal, optimaal!

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om een inventarisatie te maken m.b.t. de mogelijkheden tot deskundige, effectieve en holistisch-innovatieve bedrijfssport binnen uw bedrijf of organisatie!

Door persoonlijke groei en optimalisering, meer algemene duurzaamheid!

Naast bovenstaande is sportholistics ook al jaren bezig met teambuilding en buitensport. Voor eenmalige bedrijfsuitjes, feesten en of events kunt u ook contact met Sportholistics op nemen!


Contact
Bart Schouten
info@sportholistics.com