Introductie nieuw VEBAN-lid: Philipp van Ekeren van Tjasker Design

09 januari

Tjasker Design is per januari 2018 lid geworden van VEBAN. Philipp van Ekeren kijkt ernaar uit om kennis te maken met het netwerk en stelt zichzelf graag voor.

Met een achtergrond in de grafische & reclamewereld werk ik als zelfstandig ontwerper al meer dan dertig jaar voor bedrijven, organisaties en (semi)overheden onder de naam Tjasker Design. De laatste twintig jaar vanuit mijn woning te Schellingwoude in Amsterdam-Noord.

Ik ben een ervaren grafisch vormgever met oog voor detail, jong van geest, snel, accuraat en verstand van communicatie. Van conventioneel drukwerk tot digitale media & print.

Naast het ontwikkelen van huisstijlen/corporate identities ligt mijn kracht in het ontwerp en opmaken van publicaties, rapporten of boeken. En dan met nadruk op de creatieve invulling. Dit betekent ook het creëren van illustraties, schema’s en grafieken om complexe structuren of processen in één oogopslag duidelijk te maken. Voor enkele opdrachtgevers vervaardig ik ook plattegronden. Daarnaast wordt ik ook regelmatig gevraagd voor het ontwerpen en bouwen van responsive websites. Dit in samenwerking met specialisten uit mijn professionele netwerk.

Uit ervaring weet ik dat, naast kwaliteit en het nakomen van afspraken, een passende en aansprekende ontwerpstijl voor de opdrachtgever essentieel is voor een optimale samenwerking. In mijn visie zal professionele communicatie, vooral in de digitale media, steeds meer het verschil gaan bepalen in het succes van ondernemingen.

Om u een goed beeld te geven van mijn ontwerpstijl kunt u de portfolio op mijn website bekijken voor welke opdrachtgevers en welke projecten ik in de afgelopen jaren heb mogen werken: www.tjasker.nl

Contact
Telefoon: 020 – 49 10 155  / 06 – 50 511 352
E-mail: van.ekeren@tjasker.nl
Website: www.tjasker.nl