Nieuw VEBAN-lid Restaurant de Beren Amsterdam-Noord

17 november

Op het Buikslotermeerplein, bij de bioscoop en naast station Noord is sinds kort Restaurant de Beren te vinden. Geweldig natuurlijk; een nieuwe ondernemer op deze veelbelovende locatie. Nog mooier: de Beren is ook direct lid geworden van VEBAN. Franchisenemer Simon Leemans stelt zich voor.

Samen met mijn vrouw Diana en dochter Yasmin zijn wij 1 september begonnen met de Beren Amsterdam Noord. Zelf ben ik altijd ondernemer geweest in de schoenenwereld, waar wij klanten hadden en nu mogen wij ons focussen op gasten. Het horeca aspect draagt Yasmin met zich mee: afgestudeerd van Hotelschool The Hague en in meerdere mooie bedrijven mogen werken: De L’Europe in Amsterdam en onder andere op het hoofdkantoor van IHG in Bangkok. Yasmin draagt dan ook de manager rol in ons bedrijf. Diana is de creatieve van ons en heeft oog voor detail, naast haar natuurlijke gastvrijheid. Zo vullen wij elkaar mooi aan in dit nog jonge bedrijf.

We zien er dan ook naar uit om alle VEBAN-leden te ontmoeten in ons prachtige restaurant. Graag zien we indien dat weer mogelijk is, een mooie bijeenkomst van de VEBAN-leden bij ons georganiseerd, zodat u met eigen ogen kunt zien wat wij allemaal te bieden hebben. Tot die tijd bent u van harte welkom voor afhalen en bezorgen, waarbij er buiten de kaart om op bestelling van alles mogelijk is.

Hoop dat u in de decembermaand, indien u iets leuks gaat organiseren met uw personeel of relaties, aan ons denkt. We zullen jullie verassen.

Contact
Simon Leemans

020- 2254858
amsterdam-noordrestaurant@beren.nl

Buikslotermeerplein 2001
1025 XL Amsterdam

www.beren.nl/vestigingen/amsterdam-noord-restaurant