Stem VEBAN-lid Klomp naar Ondernemer van het jaar NH 2023

26 april

Goed nieuws voor alle VEBAN-leden en fans van Klomp! Dit geweldige bedrijf, dat al sinds oprichting lid is van de VEBAN, is genomineerd voor de prestigieuze titel “Ondernemer van het jaar Noord-Holland 2023“. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Klomp ook nog eens de finale bereikt die op 17 mei aanstaande zal plaatsvinden.

Maar wat maakt Klomp nou zo bijzonder?
Als familiebedrijf met 60 jaar ervaring is Klomp dé totaalaanbieder voor de zakelijke markt. Innovatie en duurzaamheid zit in ons DNA. Maatwerkoplossingen binnen de installatie-, energie-, en daktechniek is onze grote passie. Hiermee verduurzamen wij vastgoed en versnellen we de energietransitie. Onze gedreven vakspecialisten maken dagelijks impact op het leef- en werkcomfort van miljoenen Nederlanders. Klomp; doordacht duurzaam!

En nu hebben ze onze hulp nodig om de titel “Ondernemer van het jaar Noord-Holland 2023” in de wacht te slepen. Jij kan helpen door online je stem uit te brengen op Klomp. Het is heel eenvoudig en kost slechts een paar muisklikken. Laten we samen Klomp steunen en hen naar de overwinning brengen!

Dus, ben je enthousiast over duurzame oplossingen en wil je Klomp steunen? Breng dan nu, maar uiterlijk 19 mei je stem uit op Klomp via deze link.

Laten we samen Klomp feliciteren met hun nominatie en hen helpen om deze prestigieuze titel te winnen!