Steun het Friendship Sports Centre in coronatijd!

25 mei

Wat een prachtig jubileumjaar had moeten zijn met het 20-jarig bestaan van Only Friends en het 10-jarig bestaan van het Friendship Sports Centre, is helaas door de coronacrisis in de war gestuurd. Het Centre is stil en leeg: er kunnen geen gasten worden ontvangen en de inkomsten zijn tot 0 gedaald.

Een grote klap voor het Friendship Sports Centre, nu maar ook voor de toekomst. Want het Centre is zo belangrijk voor de kinderen van Only Friends die zo graag in de voor hen veilige omgeving willen blijven sporten. Zij kunnen alle hulp goed gebruiken om deze periode door te komen.

Tikkie actie
Je kunt het Friendship Sports Centre steunen door mee te doen aan de Tikkie actie. Doneer een bedrag naar eigen keuze via: https://tikkie.me/pay/Friendship/hjmfpXxvvqPGKQaMxF7qEj

Drink Friendship Sports Centre koffie
Samen met de Verdi Koffie Groep heeft het Friendship Sports Centre een heerlijke en ambachtelijke koffie van hoge kwaliteit ontwikkeld. Het is een koffie met een sterk karakter door de krachtige kruidige ondertonen van onder andere kruidnagel en steranijs. De smaak wordt gekenmerkt door subtiele bitters, een licht zuurtje en een afdronk met een tintje karamel. Deze combinatie zorgt voor een complexe en complete blend. De bittergraad van de koffiebonen is laag en de intensiteit gemiddeld.

Op het Friendship Sports Centre sporten wekelijks 2.000 mensen met een beperking, jong en oud. Verdeeld over 25 sporten is iedereen bij ons uniek met zijn/haar eigen verhaal. Terwijl u geniet van deze koffie steunt u ook onze sporters.

De koffie is per 4 stuks te koop. Een zak (bonen) weegt 1 kilo en kost €18,10 per stuk. De koffie wordt gratis bij u thuis bezorgd.

Bestel via deze link >>