Terugblik VEBAN ledenborrel 17 september

07 oktober

Op donderdag 17 september organiseerde VEBAN de eerste ledenborrel sinds de uitbraak van het Coronavirus. Na de lockdown in maart zijn alle activiteiten verschoven naar online.

Inmiddels zijn de maatregelen weer aangescherpt. Daarom zijn we blij dat we binnen de mogelijkheden nog op tijd een bijeenkomst konden hebben om elkaar te spreken en een hart onder de riem te steken.

We kijken terug op een bijzondere bijeenkomst in de NDSM-Loods: op de nodige afstand van elkaar. Rob Post blikte terug op het laatste halfjaar. VEBAN organiseerde voor de zomer een reeks online kennissessies voor en door leden. Daarnaast is VEBAN druk met de belangenbehartiging voor onder meer de Buiksloterham, de aanscherping van de milieuzone, de verkeerssituatie in het Hamerstraatgebied, de ontwikkelingen in de Klaprozenbuurt en op het Buikslotermeerplein, Cybercriminaliteit en de ‘Sprong over het IJ’.

Inmiddels zijn de maatregelen weer aangescherpt. Zodra de omstandigheden het toelaten organiseert VEBAN weer een fysieke bijeenkomst. Tot die tijd ontmoeten we elkaar online en in kleiner verband.