VEBAN verwelkomt 123film als nieuw lid!

03 mei

123film is lid geworden van VEBAN. Het bedrijf in Pand Noord maakt gemakkelijk een goede en betaalbare film in -de naam zegt het al- 3 stappen.

Er is keuze uit 3 pakketten voor een vaste prijs. Overzichtelijk, zodat je weet waar je aan toe bent. Natuurlijk is er altijd maatwerk ’tussen de pakketten door’ mogelijk. Kijk voor meer informatie over de pakketten op de website van 123film of download de informatie hier. Voor (aan)vragen kun je ook contact opnemen met Myrthe de Haas, via myrthe@123film.nl.

Videopartner Open Bedrijvendag
In het najaar, op 24 september 2021, organiseert VEBAN samen met haar leden de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord, waarbij bedrijven hun deuren opstellen voor mensen uit Noord. Voor de Open Bedrijvendag wordt een speciale website gelanceerd met daarop informatie over de opengestelde bedrijven en hun programma’s. Daarnaast zal VEBAN de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord breed promoten. Leden van VEBAN die PR rondom hun deelname willen creëren, kunnen door 123film een video laten maken met 10% korting op de pakketten.