WilroffReitsma Portall verbetert communicatie en maakt samenwerken simpel

06 maart

Op woensdag 21 maart organiseren wij in samenwerking met ons lid WilroffReitsma een kennissessie over digitale innovatie en samenwerking. Een interessante spreker neemt u op hoofdlijnen mee in ontwikkelingen zoals Internet of Things, Artificial Intelligence, Voice en Data en Digital Workplace.

Termen waarbij u zich wellicht nog maar weinig kunt voorstellen. Wat betekenen deze innovaties voor de toekomst van bedrijven en hun medewerkers? Hoe zullen ze gaan bijdragen aan productieve, nieuwe vormen van samenwerking? En wat kun je nu al toepassen binnen je bedrijf? Tijdens deze sessie op het hoofdkantoor van Vodafone komt u meer te weten.

WilroffReitsma loopt voorop met kennis over de ontwikkelingen en mogelijkheden en helpt ondernemers onder andere bij het mobieler maken van ‘de werkplek’. Gedreven en proactief en helpt zij haar klanten met efficiënter werken, beter communiceren, beter differentiëren en sneller groeien. Daarvoor bieden zij verschillende producten en diensten, waaronder de WilroffReitsma Portall.

WilroffReitsma Portall is een bundeling van producten en diensten die het voor elke organisatie mogelijk maakt medewerkers eenvoudig én veilig te laten werken waar ze willen, op elk gewenst apparaat. Op kantoor, op het vliegveld, of aan de keukentafel thuis. Portall bundelt alle belangrijke informatie op één plek, eenvoudig en helemaal afgestemd op de individuele medewerker. Daarnaast helpt het iedereen communiceren – online, mobiel of vast – en maakt het online samenwerken in groepen en samen live werken aan documenten enorm eenvoudig. Verbeter communicatie en maak samenwerken simpel.

Zorg ervoor dat jouw onderneming aan de eisen voldoet die (door de GDPR) gesteld worden met betrekking tot data, systemen en privacy. Wij helpen stap voor stap met het inrichten van een veilige, compliant IT-omgeving, zonder collega’s te hinderen in hun werkzaamheden.

Meer weten?
WilroffReitsma vertelt u graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie. Neem contact op met Marc Hoos via marc@wilroffreitsmaenpartners.nl of 06 55 84 84 84. Of kijk op wilroffreitsmaenpartners.nl voor meer informatie.