Contactpersonen Buiksloterham

EERSTVOLGENDE BIJEENKOMST ONDERNEMERSPLATFORM BUIKSLOTERHAM IS 29 mei

Zet woensdag 29 mei van 16.00 tot 18.00 uur alvast in je agenda. Dan organiseren we de volgende bijeenkomst van ons Ondernemersplatform Buiksloterham.

Tijdens deze bijeenkomst brengen we je op de hoogte over de ontwikkelingen in het gebied. Wanneer het programma rond is, ontvang je van ons een uitnodiging en de mogelijkheid je aan te melden.

Lees hier het verslag van de eerdere bijeenkomst:

En zet in je agenda voor de volgende bijeenkomsten:

  • woensdag 29 mei 16.00-18.00 uur
  • woensdag 2 oktober 16.00-18.00 uur

We houden je op de hoogte!

Petra Smale
Voorzitter Ondernemersplatform Buiksloterham

Wat is het ondernemersplatform
Het Ondernemersplatform is de plek waar actuele en toekomstige stedelijke ontwikkelingen in het gebied besproken worden. Waar experts toelichtingen geven op plannen en waar ondernemers, VEBAN en de gemeente zowel informatie inbrengen als hun standpunten en zienswijzen met elkaar bespreken. Ieder vanuit zijn eigen rol. Om zo hopelijk meer dan eerder samen met ondernemers tot uitvoerbare plannen voor dit gebied te komen.

De Vereniging van Bedrijven in Amsterdam-Noord (VEBAN) en stadsdeel Amsterdam-Noord hebben het initiatief genomen om dit platform op te richten voor elk bedrijventerrein in Amsterdam-Noord dat in transitie is naar een gemengd woon-werkgebied. Zo ook voor Buiksloterham. Het platform is er voor en door de ondernemers in het Buiksloterham gebied, met als streven dat het een goede afspiegeling wordt van de bedrijvigheid in dit gebied.