Buurten op ’t bureau – ondernemen in Noord, mét Noord

19 mei

Wij nodigen u graag uit om digitaal te komen Buurten op ’t Bureau. De sessie op woensdag 19 mei zal in het teken staan van de impact die bedrijven lokaal kunnen maken. Door niet alleen te ondernemen in Noord, maar ook samen mét Noord.

Bas Ruis is bij VEBAN betrokken vanuit jongerenwerkorganisatie DOCK en ziet in zijn dagelijks werk veel mooie voorbeelden van waar (niet direct voor de hand liggende) samenwerking tussen partijen in Noord toe kan leiden. Hij zal hier ter inspiratie over vertellen. Daarnaast kunnen we ideeën uitwisselen over de kansen die er liggen voor bedrijven om, zonder extreme effort, impact te maken in Noord. Dit in navolging op de inspirerende workshop van de Vrije Denkers: doen is de beste manier van denken!

De sessie is bedoeld om met elkaar in contact te komen. Wie weet leidt deze online samenkomst tot nieuwe initiatieven of samenwerking. Heeft u van tevoren al vragen of input, stuur ons dan een e-mail.

Informatie
Datum: woensdag 19 mei 2021
Tijd: 15.00 – 16.00 uur
Online via Zoom
Mail ons om aan te melden!

Over Buurten
Buurten op ’t Bureau heeft een informele insteek. De gedachte is om, net als tijdens de netwerkborrels die we gewend waren, met elkaar in contact te blijven en nieuwe mensen te leren kennen. We gaan samen in gesprek over een thema. Tijdens iedere sessie zal ook een bestuurslid van VEBAN aansluiten. Dit keer is dat Anneriek Verhoef.

Heel graag tot 19 mei!