Golfdag & Fietstocht – “post corona” zomer event 2021!

09 juli

Op vrijdag 9 juli organiseren we dan sinds lange tijd weer een bijeenkomst ‘in het echt’, passend binnen de maatregelen: de Golfdag & Fietstocht 2021. Wij zijn zeer verheugd om u hiervoor uit te nodigen!

Informatie
Datum: vrijdag 9 juli 2021
Tijd: vanaf 13.00 uur

Golftoernooi
Het golftoernooi vindt plaats bij Golfbaan Waterland Amsterdam. Het betreft een 9 holes wedstrijd, toegankelijk voor golfers met een geregistreerde handicap. De winnaar krijgt de VEBAN wisselbokaal mee naar huis. De eigen bijdrage voor deelname betreft €55 excl. btw per persoon. De golfers vertrekken in flights van 4 personen op basis van starttijden, tussen 13.00 en 14.00 uur. Van tevoren ontvangt u van ons informatie over uw flight en starttijd.

Fietstocht
De fietstocht start vanaf de NDSM, bij fietsverhuur NDSM Bikes. U kunt op de eigen fiets deelnemen, of hier een fiets (of e-bike) huren. Deelname is kosteloos, evt. fietshuur is op eigen kosten. De fietsers vertrekken om 14.00 uur en verzamelen om 13.45 uur. Gaat u een fiets huren? Ga dan iets eerder naar het startpunt om dit te regelen.

Borrel?
Zowel de golfers als de fietsers zullen uiterlijk om 17.00 uur de sportieve activiteiten afronden. Indien de coronamaatregelen het toelaten, zullen we dan van 17.00 tot 19.00 uur samenkomen voor een borrel op terras. Indien dat niet mogelijk is, zal er voor het golftoernooi om 18.00 uur online een prijsuitreiking zijn.

Wij kijken ernaar uit om jullie weer te zien!