Nazomerborrel bij nieuw VEBAN-lid JOIN ME Flex Office Amsterdam op 28/9

28 september

U I T N O D I G I N G

Op donderdag 28 september verwelkomen wij onze leden & introducés graag voor een gezellige Nazomerborrel bij nieuw VEBAN-lid JOIN ME Flex Office.

Datum: Donderdag 28 september 2023
Tijden: 17.00 – 19.00 uur
Locatie: JOIN ME Flex Office, Disketteweg 14, 1033 NW Amsterdam
Kosten: De Nazomerborrel wordt gesponsord door JOIN ME Flex Office
Aanmelden: Via aanmeldlink Nazomerborrel 28/9

Programma
17.00u – Ontvangst met hapje/drankje in de receptie van JOIN ME Flex Office
Gelegenheid voor een rondleiding door het nieuwe bedrijfspand met toelichting door eigenaar Bowie van der Zee.
Na de korte rondleiding worden we ontvangen op de bovenste etage voor een netwerkborrel, verzorgd door JOIN ME Flex Office.
19.00u – Einde Zomerborrel

Nog geen VEBAN-lid?
Voor ondernemers in Groot Amsterdam die nog geen lid zijn van VEBAN is onze maandelijkse netwerkborrel ook een leuke manier om kennis te maken met ons en onze leden. Dus introducés (max. 2 personen per bedrijf) zijn van harte welkom!

Over JOIN ME Flex Office
JOIN ME flex office Amsterdam Noord is sinds april 2023 officieel open. Op een paar minuten afstand van het NDSM terrein bieden zij flexplekken, kantoorruimtes en vergaderruimtes aan, in een stijlvol ingericht business center met receptie, lounge en dakterras. Er zijn meer dan 400 werkplekken beschikbaar.

Gebruikers van kantoorruimte hebben steeds meer behoefte aan flexibiliteit, JOIN ME flex office speelt hierop in door zeer flexibele huurvoorwaarden te hanteren. Zo kun je een kantoorruimte per maand huren, flexplekken per dag en vergaderruimtes per uur. Ook biedt JOIN ME een vast huurbedrag per periode waarbij alles inbegrepen is, van energiekosten tot glasvezel internet en van de koffie en thee tot de schoonmaak. Het business center is modern, industrieel en warm ingericht en volledig klaar om bezoekers en huurders te ontvangen.

Wil je langskomen voor een vrijblijvende bezichtiging of om simpelweg onze nieuwe vestiging te bekijken, de koffie staat klaar!