VEBAN MeetUp op 9/2 bij BUNK Hotel Amsterdam

09 februari

U I T N O D I G I N G

In 2023 organiseren onze leden Karin Weinberg/De Yogazaak en Willem Coorn/Solve2gether, namens VEBAN, ook drie energieke netwerksessies met aansluitend een borrel voor actieve ondernemers (ZZP- en MKB-ers) in Groot Amsterdam. De eerstvolgende MeetUp vindt plaats op donderdag 9 februari in het hippe BUNK Hotel Amsterdam

De inhoudelijke aftrap start me een ludieke, zakelijke speeddate onder begeleiding van Karin en Willem. Aansluitend is voldoende gelegenheid om elkaar uitgebreider te spreken tijdens de netwerkborrel. Meld je snel aan!

Datum: Donderdag 9 februari 2023
Ontvangst: 15.30 uur met koffie & thee
Zakelijk speeddaten: 16.00-17.00 uur
Netwerkborrel: 17.00-18.00 uur met hapje & drankje 
Locatie: Atrium van Bunk Hotel Amsterdam, Hagedoornplein 2, Amsterdam
Aanmelden: Uiterlijk 6 februari 2023,
Stuur een e-mail met je bedrijfsnaam, je naam en eventuele dieetwensen naar info@veban.nl
Kosten: Deze MeetUp wordt gesponsord door BUNK Hotel Amsterdam

Persoonlijke uitnodiging voor VEBAN-leden volgt. 

Nog geen VEBAN-lid?
Voor ondernemers in Groot Amsterdam die nog niet lid zijn van VEBAN is dit ook een interessante bijeenkomst om kennis te maken met onze activiteiten. Dus introducés zijn van harte welkom!
Meld je introducé met bedrijfsnaam & contactgegevens dan aan via info@veban.nl.

BUNK HOTEL AMSTERDAM
Bij Bunk Amsterdam ben je altijd welkom!
Je kunt er elke dag terecht om te flexwerken. Verder hebben we inspirerende ruimtes voor meetings & events, een restaurant voor lunch & diner, een bar voor uit de hand lopende vrijmibo’s & borrels. Niet te vergeten: onze Pods en kamers. Ons assortiment gaat van een bed in onze gedeelde slaapzaal (Pod), standaard kamers tot kamers voor 3, 4 of 5 personen en Epic kamers. Meer weten over de mogelijkheden en (vaste) afspraken? Kijk alvast op onze website en kom voor een kennismaking naar de MeetUp op 9 februari. Wij vertellen er graag meer over.