VEBAN Nieuwjaarsborrel i.s.m. Restaurant NEXT & Van Mossel Peugeot Amsterdam Noord

19 januari

U I T N O D I G I N G

Op donderdag 19 januari 2023 verwelkomen wij onze leden & introducés voor de VEBAN Nieuwjaarsborrel bij restaurant NEXT, een nieuw avontuur van de makers van Pllek.

Datum: Donderdag 19 januari 2023
Tijden: 17.00 – 19.00 uur
Locatie: Restaurant NEXT, NDSM-kade 2, Amsterdam-Noord
Aanmelden: Uiterlijk maandag 13 januari 2023 via de aanmeldlink in de persoonlijke uitnodiging (volgt binnenkort)

Nog geen VEBAN-lid?
Voor ondernemers in Groot Amsterdam die nog geen lid zijn van VEBAN is dit ook een leuke manier om kennis te maken met ons en onze leden. Dus introducés zijn van harte welkom!
Meld jezelf of jouw introducé dan aan via info@veban.nl.

Wij wensen jullie fijne feestdagen en rekenen op jullie komst om samen te proosten op een succesvol 2023!

Deze Nieuwjaarsborrel wordt gesponsord door restaurant NEXT en Van Mossel Peugot Amsterdam Noord.

NEXT. Het kosmopolitische & funky restaurant, recht tegenover de pont op de NDSM-werf, heeft een weergaloos uitzicht over het IJ en Amsterdam. NEXT is ideaal voor business meetings, afspraken of lunches. En fijne werkplekken, lekker eten en de beste cocktails om de werkdag in stijl mee af te sluiten. Voor restaurant NEXT plaatst Van Mossel Peugeot Amsterdam één of twee van haar nieuwste modellen, dus laat je verrassen.

Van Mossel Peugeot Amsterdam Noord voert bijna alle automerken en ontzorgt ondernemers (en particulieren) op alle mogelijke manieren op het gebied van mobiliteit. Van de compacte en elektrische Peugeot e-208 tot grote Mercedes-Benz vrachtwagens en daar tussenin bedrijfswagens zoals de Peugeot Boxer; van private lease tot omvangrijk wagenparkbeheer. Van Mossel gaat veel verder dan verkoop en verzorgt ook het onderhoud en schadeafhandeling voor alle merken. Er is niets dat zij niet doen. En wat ze doen, gebeurt goed en snel. Met altijd een vast aanspreekpunt.