Financieringscafé MB Adviesgroep i.s.m. Credion Waterland

10 november

UITNODIGING

Liquiditeitsbegroting als routekaart of spoorboekje

FINANCIERINGSCAFÉ
Wie: MB Adviesgroep i.s.m. Credion Waterland
Datum: Donderdag 10 november 2022
Inloop: 15.30 uur met koffie/thee
Programma: 16.00-18.00 uur
Waar: Spijkerman Eten & Drinken, De Neckerdijk 1, Purmerend
Aanmelden: credionbackoffice@mbadviesgroep.nl

MB Adviesgroep en Credion Waterland willen de huidige economische situatie met u bespreken en afzetten tegen het financieringslandschap anno 2022 en de kansen, mogelijkheden en bedreigingen bespreken. Ook willen zij een doorkijkje geven in de wereld van de alternatieve financieringspartijen. Een tweetal hiervan hebben ze ook uitgenodigd en die zullen elk op hun specialiteit een presentatie geven.

Programma:
16.00 uur – Beschouwing van het financieringslandschap door Anja van Zandbergen.
–  Presentatie Maarten Kolff/Vastgoedfinancier AltFin over het financieren van bedrijfsmatig onroerend goed in eigen gebruik
AltFin is samen met Fundion een samenwerkingspartner van Credion en heeft jarenlange ervaring in het regelen van bedrijfshypotheken.
–  Presentatie Willem van Steenbeek/(technologie)financier Econocom over de mogelijkheden binnen hun propositie.
Econocom biedt verschillende financieringsoplossingen voor investeringen in digitale oplossingen middels vier verschillende financieringsoplossingen. Deze oplossingen lopen uiteen van werkplekken tot audiovisuele middelen en ledverlichting.
– Presentatie Tobias Kirschbaum/Hero Balancer BV
Hero Balancer is gespecialiseerd in het zo gezond en duurzaam mogelijk maken van (bedrijfs-)panden. Hiermee gaat het verbruik van energie omlaag en de tevredenheid van gebruikers omhoog. In één dag verandert Hero Balancer een pand in een Smart Building met bediening van de klimaatinstallaties en verlichting in één handige app en na installatie leert het slimme gebouwbeheersysteem automatisch mee met uw verbruikspatronen om in de toekomst steeds meer besparingen te realiseren.
Esther Krijnen en Hanke van Ballegooijen/ Hero Balancer BV geven een doorkijk over verduurzaming en de subsidiemogelijkheden op dit gebied.

Rond 17.15 uur zal het team van MB Adviesgroep u een overzicht geven van het financieringslandschap naar de verschillende partijen waarmee we samenwerken en hoe deze ingezet kunnen worden bij uw financieringsaanvraag, aansluitend wordt u uitgenodigd voor een borrel.

Meld u aan via bovenstaande e-mailadres. Namens het gehele team van MB Adviesgroep van harte welkom!

Hans Eelman en Maarten-Jeroen den Boer