Nieuwjaars-bedrijvenbingo (online)

21 januari

Op donderdag 21 januari 2021 organiseert VEBAN een feestelijke online Nieuwjaars-bedrijvenbingo. Een activiteit met een knipoog om te netwerken, je bedrijf onder de aandacht te brengen en natuurlijk voor de gezelligheid.

Leden kunnen zich kosteloos aanmelden en maken kans op mooie prijzen, aangeboden door andere leden uit het netwerk. Tijdens de bingo komt u meer te weten over elkaar en na afloop is er gelegenheid om te netwerken in kleine groepjes d.m.v. break out rooms.

Hoe werkt het?

  • Iedereen die zich aanmeldt krijgt een bingokaart. Op de kaart staan geen cijfers, maar de bedrijfsnamen van alle leden.
  • Bingo-host Martin Spee doet de trekking en geeft op eigen charismatische wijze aandacht aan het getrokken bedrijf.
  • Bij een bingo mag u een prijs uitkiezen.
  • Na afloop is er de gelegenheid om te netwerken in kleine groepjes d.m.v. break out rooms.

Prijzen
De prijzen worden door allerlei leden beschikbaar gesteld, in lijn met het product/de dienst van het bedrijf. Wilt u ook een prijs aanbieden? Laat het ons weten. Hoe meer prijzen, des te meer er te winnen valt en des te meer leden deze bingo met elkaar in contact brengt! Natuurlijk zorgen wij rondom dit event voor mooie PR voor uw prijs en bedrijf. Blijf ook deze site in de gaten houden, want wij publiceren hier telkens de nieuwe prijzen.