Uitnodiging De Werkplek: Going Circular + React on Tour 21/6

21 juni

UITNODIGING  FILM ‘GOING CIRCULAR’ + REACT ON TOUR 
DE WERKPLEK AMSTERDAM NOORD  – WOENSDAG 21 JUNI

De Werkplek nodigt ook VEBAN-leden van harte uit voor hun event ‘Going Circular’ + React on Tour, rondom de film Going Circular:

Datum: woensdag 21 juni
Event: Film Going Circular + React on Tour 
Tijd: 19.30-23.40 uur
Locatie: De Werkplek, Slijperweg 12A, Amsterdam Noord
Aanmelden: via deze aanmeldlink Going Circular

Over het evenement

Going Circular
Stel je een toekomst voor waarin we de genialiteit van de natuur nabootsen – om de manier waarop de mens leeft, ademt en bouwt opnieuw af te stemmen – met respect voor de grenzen van onze hulpbronnen en een transformatie van de moderne wereld. Going Circular onthult de geheimen van circulariteit, een innovatief concept dat onze collectieve toekomst op aarde kan redden. Soms komen de beste oplossingen uit verrassende hoeken.

Going Circular durft zich een toekomst voor te stellen waarin de mensheid niet alleen overleeft, maar ook floreert, door mondiale paradigma’s te heroverwegen en de grenzen van onze planetaire hulpbronnen te respecteren. Maak kennis met vier baanbrekende denkers die navigeren door ecologische, economische en sociale crises van de moderne tijd. Ze ontdekken allemaal dat de oplossingen voor het creëren van een circulaire economie en planeet al in de natuur zelf zijn geperfectioneerd.

React on tour
Filmmaker Julian Philbert en programmamaker Rutger de Rijk maakten een treinreis door Europa om inspirerende verhalen van circulaire ondernemers te ontdekken. Ze doken in de wereld van deze ondernemers, bespraken hoe afval weer waardevol kan worden en ontdekten de kansen en uitdagingen van het runnen van een duurzaam winstgevend bedrijf.  Ze zullen twee korte afleveringen laten zien en er is ruimte voor gesprek.