VEBAN MeetUp Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 10/5

10 mei

U I T N O D I G I N G

In 2023 organiseren onze leden Karin Weinberg/De Yogazaak en Willem Coorn/Solve2gether, namens VEBAN, ook drie energieke netwerksessies met aansluitend een borrel voor actieve ondernemers (ZZP- en MKB-ers) in Groot Amsterdam. De eerstvolgende MeetUp vindt plaats op woensdag 10 mei in het moderne Holiday Inn Express Amsterdam North Riverside

De inhoudelijke aftrap start met een korte presentatie over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met aansluitend interactief gesprek over dit thema binnen jouw bedrijf/organisatie. Na deze actieve bijeenkomst  is er voldoende gelegenheid om elkaar uitgebreider te spreken tijdens de netwerkborrel in de bar. Meld je snel aan!

Datum: Woensdag 10 mei 2023
Ontvangst: 15.30 uur met koffie & thee 
Interactief thema MVO: 16.00-17.00 uur in de workshopruimte
Netwerkborrel: 17.00-18.00 uur met hapje & drankje in de bar

Locatie: Holiday Inn Express Amsterdam North Riverside, Motorkade 1, 1021 JP Amsterdam
Aanmelden: Uiterlijk 8 mei via deze aanmeldlink 
Kosten: Deze MeetUp wordt gesponsord door Holiday Express Amsterdam North

Nog geen VEBAN-lid en kosteloos kennismaken?
Voor ondernemers in Groot Amsterdam die nog niet lid zijn van VEBAN is dit ook een interessante bijeenkomst om kennis te maken met onze activiteiten. Dus jullie zijn van harte welkom!
Meld je dan ook met bedrijfsnaam & contactgegevens aan via bovengenoemde aanmeldlink.

HOLIDAY INN EXPRESS
AMSTERDAM – NORTH RIVERSIDE
Aan de Noordkant van het IJ rijst het 45 meter hoge grootste Holiday Inn Express hotel van Europa. 438 kamers met een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam is dit hotel geliefd zijn bij zowel zakelijke reizigers als toeristen. Met een gratis pont sta je binnen 10 minuten op Amsterdam CS en loop je zo de stad in.

In onze Express Bar ben je welkom voor een hapje en een drankje. Kom genieten van ons uitzicht! Meer weten over de mogelijkheden en (vaste) afspraken? Kijk alvast op onze website en kom voor een kennismaking naar de MeetUp op 10 mei. Wij vertellen er graag meer over.