VEBAN Rondetafeldiner op 3 april in Restaurant Pllek

03 april

V E B A N  R O N D E T A F E L S
20 maart, 28 maart & 3 april 2023

Beste VEBAN-leden,

Zoals bij de vorige ALV en tijdens de Nieuwjaarsborrel aangekondigd, vinden wij dat het weer eens tijd is om met elkaar te gaan zitten en een goed gesprek te hebben onder ondernemers in Noord. Corona ligt eindelijk achter ons, het voorjaar gloort: ons leek dit een uitgelezen moment om jullie uit te nodigen voor één van de rondetafels om over het ondernemerschap in Noord en over onze vereniging te praten.

Rondetafeldiners
We organiseren, om te beginnen, drie avonden waarbij we met een groep van tien tot twaalf mensen in een Noords restaurant gaan eten en met elkaar praten over zaken als: wat is de VEBAN voor jullie? Wat zou de VEBAN kunnen zijn? Wat betekent de vereniging voor jullie ondernemerschap en wat betekent de VEBAN voor Noord en voor de stad? Waar zouden we naartoe willen ontwikkelen? Welke activiteiten vinden jullie zinvol en inspirerend? Kortom, we willen weer eens met de benen op tafel met jullie sparren over hoe we met ons ondernemersnetwerk van betekenis zijn en blijven.

Bij elke rondetafel zijn Rob Post en één van de bestuursleden aanwezig. Patricia Wouda zal de gesprekken faciliteren.

Schuif je aan?
Vind je het leuk om aan te schuiven en mee te praten? Stuur dan vóór 25 februari een mail naar communicatie@veban.nl en geef daarbij aan op welke datum of welke data je zou kunnen.
Aanmelding voor de Rondetafeldiners is inmiddels gesloten.

Datum en locatie
De derde Rondetafels vindt plaats op maandag 3 april in Restaurant Pllek

Tijd
Inloop is vanaf 18 uur, het gesprek en diner starten om 18:30 uur. Om ongeveer 21:00 uur verwachten we de avond af te sluiten.

Kosten
We vragen een eigen bijdrage van € 40,- per persoon voor het diner.

We zien uit naar mooie gesprekken en hopen jullie te mogen ontvangen in één van onze mooie Noordse restaurants.

Namens het VEBAN-bestuur,

Rob Post, voorzitter