Webinar Mobiliteit door Breikers

02 maart

Stichting Breikers biedt alle leden van VEBAN een gratis mobiliteitsscan aan ter waarde van € 2.000,-. Wil je meer weten over de mobiliteitsscan van Breikers, meld je aan voor de online sessie op 2 maart 2021 van 15:00 tot 16:00 uur.

Wie is Breikers?
Stichting Breikers is een initiatief van ondernemersorganisaties ORAM en VNO-NCW. Zij helpen werkgevers in de metropoolregio Amsterdam bij hun transitie naar slimme en duurzame mobiliteit en logistiek. Zodat bedrijven ook in de toekomst duurzaam bereikbaar blijven voor hun klanten, bezoekers en medewerkers. Zie ook: wijzijnbreikers.nl.

Bereikbaarheid en werken in Amsterdam-Noord
De coronacrisis heeft een hoop roet in het eten van veel ondernemers gegooid. Maar er zijn ook bijkomende voordelen, zoals het aantal files dat enorm is afgenomen en onze digitale vaardigheden voor afstandswerken zijn in sneltreinvaart ontwikkeld.

Hoe ga je dat op de langere termijn doen? Ooit kunnen we weer op pad en zijn we blij als we weer bij elkaar kunnen komen. En dat zal direct gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van Noord. Files zullen weer toenemen. En ook binnen Amsterdam-Noord zullen op sommige plekken weer opstoppingen ontstaan. Hoe richt je je logistiek en mobiliteit optimaal in op die veranderingen? Daar kan Breikers bij helpen.

Advies op maat van de experts van Breikers
Meer dan de helft van de werkgevers geeft aan behoefte te hebben aan hulp en ondersteuning omtrent thuiswerk- en mobiliteitsbeleid. Breikers heeft daarom een mooi aanbod om VEBAN-leden op weg te helpen.

Heb je de ambitie om aan de slag te gaan met flexibel werken en slim reizen en ben je benieuwd waar het verbeterpotentieel ligt binnen jouw eigen organisatie? Meld je dan aan voor de online sessie op 2 maart 2021 van 15:00 tot 16:00 uur.

De mobiliteitsscan
Met de mobiliteitsscan van Stichting Breikers krijg je snel inzicht in het huidige en potentiele reisgedrag van je medewerkers. Alle VEBAN-leden kunnen in 2021 GRATIS gebruik maken van deze mobiliteitsscan. Deze gebruiksvriendelijke tool leert je interactief alles over de mobiliteit binnen jouw organisatie. Nu al nieuwsgierig? Probeer eens deze demo.

Niet naar de online sessie, wel interesse?
Ben je niet in de gelegenheid de online sessie te volgen, maar heb je wel interesse in het aanbod van Breikers? Neem dan gerust contact op met Tobias van den Briel via tobias@wijzijnbreikers.nl en ontvang kosteloos advies op maat. Het kan zijn dat Breikers in aanloop naar deze online meeting alvast contact met u opneemt.