Als ondernemer uw steentje bijdragen op het gebied van duurzaamheid?

11 april

green4energy kan hierin veel voor u betekenen.

Realisatie van zonnestroomprojecten en integrale oplossingen m.b.t. elektrisch rijden
Zonne-energie is onze core business. Zonnepanelen installeren we dagelijks, op een veilige manier! Daarnaast nemen we u álle bijkomende zaken uit handen. Van haalbaarheidsonderzoek tot het aanvragen van vergunningen en subsidies. En is uw organisatie toe aan het introduceren van elektrisch rijden? Neem contact met ons op en wij begeleiden u van A tot Z; vanaf de autokeuze tot en met het gecertificeerd installeren van uw EV-laadpalen, inclusief de eventuele vergunning- en/of subsidieaanvraag.

Meester in het optimaliseren van uw energieverbruik
U kunt als onderneming meer besparen dan u denkt. green4energy helpt u graag bij het monitoren en optimaliseren van uw energieverbruik. Met innovatieve beheersystemen registreren en analyseren wij op afstand ‘uw’ gedrag. Op basis daarvan én (bouwkundig) onderzoek laten we u zien wat mogelijke maatregelen kunnen opleveren. Met daarbij een indicatie van de kosten en de tijd waarbinnen u uw investering terugverdient. Wij adviseren u graag over hoe u energie zo duurzaam mogelijk inzet.

Onderdeel van Klomp BV
green4energy is onderdeel van Klomp, aanbieder van technisch totaalbeheer op het gebied van installatietechniek, klimaattechniek, daktechniek, elektrotechniek en beveiligingstechniek. Zowel green4energy als Klomp werken voor woningcorporaties, aannemers, VVE’s, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, zorginstellingen, hotels, scholengemeenschappen en andere professionele organisaties in de gehele randstad. Meer informatie: www.green4energy.nl

Neem contact op met green4energy via:

Geraint Sordam
E-mail: g.sordam@green4energy.nl
Mobiel: 06 28 74 83 48
Link naar LinkedIn profiel

Paul Pouwels
E-mail: p.pouwels@green4energy.nl
Mobiel: 06 52 51 63 57
Link naar LinkedIn profiel