Bakkie Noord: een initiatief voor en door Noord

17 mei

Samen Noord en VEBAN hebben een plan gemaakt om vrijwilligers die goed doen voor Noord, in het zonnetje te zetten. Zij krijgen een waardebon voor koffie/thee met wat lekkers voor 2 personen vanuit budget van Samen Noord, te besteden in Noord. Verschillende horecagelegenheden en koffie to go punten in Noord doen mee!

Over de actie
De vrijwilligers krijgen een bon, die 2 kopjes koffie/thee met een koekje (of iets anders lekkers) vertegenwoordigt. De bon kunnen ze op een locatie naar keuze inwisselen. De locaties zijn te herkennen aan de “Bakkie Noord raamposters”, deze zijn kosteloos gemaakt door Rob Hogendorp van Lokaal 3 Reclamestudio en Imago Print Sign & Display. De actie loopt van 1 mei tot 1 oktober 2021.

Ook meedoen?
Heeft u een horecagelegenheid of koffie to go punt in Noord? Dan kunt u ook meedoen met deze actie. Het kost u niets, want voor de tegoedbonnen die bij u worden besteed krijgt u een vergoeding vanuit de beschikbare subsidie. Neem contact met ons op voor meer informatie en om de raamposter te ontvangen!

Deelnemend inwisselpunt 't Houtskooltje aan de Johan van Hasseltweg. Spot de poster links op het raam.
Deelnemend inwisselpunt Boka's aan de Van der Pekstraat.

Over Samen Noord
Samen Noord is een samenwerkingsverband van maatschappelijke organisaties in Amsterdam-Noord. We bouwen aan een sociale basisinfrastructuur waarin bewoners de juiste ondersteuning krijgen op het gebied van vrije tijdsbesteding, werk & inkomen, zorg, opvoeding en opgroeien. We streven ernaar dat bewoners zich thuis voelen in hun buurt, zich verantwoordelijk voelen voor en bijdragen aan de leefbaarheid van Noord. De partners van Same Noord: Civic Amsterdam, De Regenboog Groep, Leefkringhuis, Dock, Doras, Prisma, Sciandri, SPIN, Wijsneus, Vrijwilligers Centrale Amsterdam.

Voor vragen over Bakkie Noord, neem contact op met Helen Bolderman (h.bolderman@doras.nl) of Merel van Meerkerk (m.vanmeerkerk@vca.nu).