Chase, the brand activation people

07 juni

Als u de afgelopen maanden onze bijeenkomsten heeft bezocht zijn ze u vast opgevallen: de hostessen van bureau Chase. Zij hebben VEBAN ondersteund bij de ontvangst en registratie van verschillende evenementen.

Over Chase
VEBAN-lid Chase is een Brand Activation Agency gevestigd op de NDSM werf. Ze houden zich bezig met geïntegreerde activatie campagnes en zijn gespecialiseerd in het vinden en overtuigen van een consument in de retail, op events, outdoor en in het nachtleven. Daarnaast biedt Chase personeel voor hospitality en events, zoals de hostessen op het ontvangst bij VEBAN.

De hostessen zijn de afgelopen maanden gratis door Chase beschikbaar gesteld. Michel (Managing Partner bij Chase) ziet het als vanzelfsprekend dat leden vanuit hun eigen kracht actief aan de vereniging bijdragen. ‘Verenigingen worden pas echt een succes als de leden ook zelf iets bijdragen. Dit kan voor iedereen anders zijn. Wij hebben o.a. een goede database van representatieve mensen die we dan ook graag beschikbaar hebben gesteld voor VEBAN.’

Chase is er enerzijds voor de grote merken en werkt o.a. voor klanten als Coca-Cola, Unilever en Bavaria. Daarnaast kan Chase ook veel betekenen voor het MKB en bedrijven die actief zijn in het Business-to-Business segment.

‘Het gaat allemaal om de beleving van jouw merk of organisatie’ vertelt Michel. ‘Bedrijven hebben ambassadeurs nodig die “live” kunnen overtuigen. Veel traditionele reclame instrumenten werken tegenwoordig niet meer of in elk geval anders en geïntegreerd. Zorg dus dat je als bedrijf fysiek zichtbaar bent bij je klanten.’

Chase is er overigens niet alleen voor de “grote merken” ‘We hebben 2 jaar geleden juist bewust gekozen voor de dynamiek van Noord met de verschillende soorten bedrijven die hier gevestigd zijn. Juist ook voor deze bedrijven werken we graag omdat dan de lijntjes en de fysieke afstand kort zijn.’

Zo kan Chase u bijvoorbeeld ondersteunen bij een evenement of beursdeelname of een ludieke actie. Chase levert naast personeel ook de beursstand, transport en eventueel de vergunningen. Michel en zijn team maken graag kennis met de leden van VEBAN voor advies.

‘Wij zijn lid geworden van VEBAN omdat we geloven in de kracht van samenwerking en vervolgens het elkaar gunnen van de business. Maar dan moet je elkaar wel eerst kennen. VEBAN is daarvoor een prima platform’.

Wij willen Chase bedanken voor de ondersteuning tijdens de afgelopen evenementen.