De Bruijn PR: no-nonsense PR bureau in Amsterdam-Noord

07 februari

We zijn erg enthousiast over ons nieuwe lidmaatschap van VEBAN en vertellen hierbij graag wat meer over ons bureau. De Bruijn PR is een allround communicatieadvies en PR bureau met een praktische en no-nonsense mentaliteit. Wij vertalen commerciële boodschappen voor zowel kleine als grote organisaties naar nieuwswaardige verhalen voor iedere relevante doelgroep. Daarvoor gebruiken we een mix van klassieke mediarelaties en online dialoog via media en influencers. We willen met onze dienstverlening PR voor iedereen bereikbaar maken.

We bieden ondersteuning bij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van marketing PR, corporate PR, online PR en recruitment PR. We zijn ervaren in het creëren van online en offline zichtbaarheid voor onze opdrachtgevers. In een kennismakingsgesprek horen we graag wat de communicatiebehoefte is en verkennen we de bijbehorende activiteiten zoals persberichten, persevenementen en interviews met media.

Online PR
Ook adviseren wij over social media, content marketing, inzet van influencers, het schrijven van blogs en SEO handelingen. Online PR kan sterk bijdragen aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van organisaties en merken. Samen kijken we welke vorm van online PR het beste past bij een opdrachtgever. We stellen een praktisch stappenplan op waarin we bepalen welke mix van online kanalen we inzetten en we creëren een leidraad om regelmatig content te plaatsen en te delen. DBPR ontzorgt bedrijven ook door het beheer van de online social media kanalen volledig of gedeeltelijk uit handen te nemen.

De Persberichten Service
De Bruijn PR biedt ook een speciale service voor MKB bedrijven en start-ups en eigenlijk voor iedereen die een keer op een laagdrempelige en betaalbare manier kennis wil maken met PR. De Persberichten Service biedt ondersteuning bij het maken en versturen van een persbericht. Door onze jarenlange ervaring in het PR vak weten we precies hoe en welke journalisten we kunnen benaderen voor een bepaald onderwerp. We werken voor het versturen van persberichten met een professionele tool. Naast ons eigen netwerk van mediatitels, hebben we met deze professionele tool toegang tot een database van journalisten en bloggers. Een overzicht van de uiteindelijke publiciteit maken we met behulp van ons compleet ingerichte monitoringssysteem.

We ontmoeten u graag een keer op een van de VEBAN bijeenkomsten en voor meer informatie , verwijzen we u graag naar onze website De Bruijn PR. U bent ook altijd welkom op een keer te sparren over PR en een kop koffie op ons kantoor aan de Disketteweg 18 in Amsterdam-Noord.

Contact
Marianne de Bruijn
Directeur De Bruijn PR
marianne@debruijnpr.nl
020-2440075