Economisch plan Noord heeft een hoog schattigheidsgehalte

15 juni

Economische Agenda Noord
Op 24 mei ontving de stadsdeelcommissie de Economische Agenda Noord. Geen ondernemer of commissielid die er op dat moment op reageerde. Ondanks urgente kwesties die spelen als de woningopgave waardoor bedrijven gedwongen vertrekken, de openstaande vacatures en de hoge jeugdwerkloosheid.

Wat betekent de agenda voor de toekomst van het bedrijfsleven van Noord? Wat kunnen ondernemers verwachten van het stadsdeelbestuur? Een gesprek met de opsteller van de Agenda: portefeuillehouder Yassmine el Ksaihi. Klik op deze link om het artikel in Nieuwsblad Amsterdam Noord te lezen. (Editie: 15 juni 2024/week 24)

Reactie VEBAN op Economische Agenda Noord
“De Economische Agenda vertaalt het beleid van de Stopera naar Amsterdam-Noord. Daarmee doe je Noord te kort. Een stadsdeel met de omgang van een gemiddelde Nederlandse stad verdient een eigen volwassen plan. De Economische Agenda die nu op tafel ligt heeft een hoog schattigheidsgehalte, maar kijkt weg van de realiteit”, volgens Rob Post en Patricia Wouda van VEBAN.

Klik op deze link voor de reactie van VEBAN op het artikel over de Economische Agenda in het Nieuwsblad van Amsterdam Noord van 15 juni.

Foto: Blinkfotografie