Gratis yoga in het Noorderpark

02 april

Aankomende zomer, van juni t/m september wil VEBAN-lid Karin Weinberg (De YogaZaak) gratis yoga aan bieden in het Noorderpark. Iedere zondag van 11.00 tot 12.00 uur op het grasveld voor Pompet.

Waarom?
Karin wil yoga toegankelijk maken voor iedereen. Haar lessen zijn laagdrempelig en geschikt voor zowel beginners als gevorderden en ieder lijf: stijf of soepel. Door het gratis aan te bieden in de openbare ruimte, hoopt zij ook voorbijgangers uit te nodigen.

Yoga is verbindend, het verbindt buurtbewoners met elkaar en met het Noorderpark. Met het initiatief wil Karin ook mensen in beweging brengen die normaliter niet zo veel bewegen. Ook ouders mogen meedoen. Terwijl zij yoga-en, kunnen de kinderen spelen in de speeltuin naast het veld.

Wat is er nodig?
Om het idee tot leven te brengen roept Karin haar mede VEBAN-leden graag op voor hulp. Om bekendheid te krijgen online op social media, maar ook mond tot mond reclame. Daarnaast kunnen maatschappelijk betrokken bedrijven iets sponsoren, bijvoorbeeld matjes of vlaggetjes. In beginsel neemt elke yogi zijn/haar eigen mat mee, maar het is ook leuk om buurtbewoners met weinig financiĆ«le middelen een mat te kunnen aanbieden, bedrukt met logo’s.

Kortom: vind je dit een goed idee en doe je mee? Help je met PR, sponsoring of wil je zelf deelnemen aan de yogalessen? Neem dan contact op met Karin Weinberg van de YogaZaak.

Per e-mail: info@deyogazaak.com
Telefonisch: 06-24767001
Zie ook: www.deyogazaak.com