Indrukwekkende ledenvergadering met dank aan BeamSystems

22 mei

Sinds de vestiging van BeamSystems aan de Papaverweg 40A in Amsterdam Noord zijn wij nauw betrokken bij de VEBAN. BeamSystems staat bekend als vooraanstaand (internationaal) audiovisueel leverancier in de culturele sector en evenementen branche.

Onze focus ligt op werken met projectie en bewegend beeld. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, een workshop, klein- of grootschalige projecties, licht, of geluid, wij denken graag mee en leveren de passende producten en technische service voor uw vraag.

In Amsterdam Noord leveren we al jaren audio visuele apparatuur en ondersteuning aan tal van ondernemers en het MKB zoals Casco, Tolhuistuin, Undercurrent, NDSM, Nieuw Dakota, IJ-Kantine, ADAM Toren en uiteraard EYE Filmmuseum.

Een recent project waar wij bijzonder trots op zjin en dat niet aan de aandacht kan zijn onsnapt, is de videomapping (gevelprojectie) op EYE Filmmuseum eind januari 2018 ter gelegenheid van het World Masters of Projection Mapping (WMPM) project. Gedurende drie weken heeft BeamSystems deze volledige projectie verzorgd als partner van Amsterdam Light Festival, ISE Europe en Panasonic Benelux.

 

Bekijk meer indrukwekkende voorbeeldprojecten van BeamSystems via deze link.

Neem gerust contact op voor een bestelling of afspraak om uw project door te spreken! Mail naar info@beamsystems.nl of bel 020-4271010.