InteriorWorks lanceert Veiligterugnaarkantoor.nu

07 mei

Elke werkgever is bezig met het zoeken naar een oplossing hoe medewerkers straks weer op kantoor kunnen werken in een anderhalvemetereconomie. Maar hoe richt je de werkplekken zo goed mogelijk in zodat medewerkers weer op kantoor kunnen werken zonder extra gevaar te lopen op een coronabesmetting? In de voorbereiding hierop lanceert VEBAN-lid InteriorWorks, specialist op het gebied van kantoorinrichting, Veiligterugnaarkantoor.nu waar ze met werkgevers meedenken om ze te ontzorgen en helpen te adviseren over de herindeling van het kantoor.

Elke werkgever is bezig met het zoeken naar een oplossing hoe medewerkers straks weer op kantoor kunnen werken in een anderhalvemetereconomie. Maar hoe richt je de werkplekken zo goed mogelijk in zodat medewerkers weer op kantoor kunnen werken zonder extra gevaar te lopen op een coronabesmetting? In de voorbereiding hierop lanceert InteriorWorks uit Amsterdam, specialist op het gebied van kantoorinrichting, Veiligterugnaarkantoor.nu waar ze met werkgevers meedenken om ze te ontzorgen en helpen te adviseren over de herindeling van het kantoor.

Maatwerk per bedrijf
Het maakt niet uit hoe groot of klein het bedrijf is ‒ InteriorWorks levert maatwerk per bedrijf. Via Veiligterugnaarkantoor.nu helpt InteriorWorks bij het herindelen van werkplekken, vergaderruimtes, restaurants en andere eet-/werkomgevingen. Via een quickscan brengt een interieurspecialist de aandachtsgebieden van verschillende ruimtes in kaart. Vervolgens koppelen ze daar tools aan die zowel de veiligheid, als het kantoorconcept borgen. Ook de thuiswerkplek wordt hierin meegenomen. Te denken valt aan een aangepaste indeling van de werkplekken, het plaatsen van scheidingselementen zoals bureauschermen en beplanting, alternatieve deuropeners, visuele aanwijzingen met een doordacht en compleet – signing en routingpakket en een speciaal ontwikkelde digitale tool de smart workplace app voor grote ondernemingen.

Smart Workplace-app
De Smart Workplace app biedt ondersteuning in het creëren van overzicht in het aantal beschikbare werkplekken voor zowel werknemers als werkgevers. Uniek is dat werkplekken op afstand kunnen worden gereserveerd en dat de (nog) beschikbare werkplekken visueel inzichtelijk worden gemaakt. Hiermee wordt voorkomen dat er teveel medewerkers naar kantoor komen. Daarnaast helpt het de medewerker om te bepalen of er thuis of op kantoor gewerkt kan worden.

Fijne thuiswerkplek
In de anderhalvemetersamenleving betekent het dat je geen 100% bezettingsgraad meer op kantoor hebt en dat mensen hierdoor thuis moeten blijven werken. Om de thuiswerkers ook ergonomisch goed te laten functioneren en rugklachten te voorkomen biedt InteriorWorks ook de service aan om een fijne thuiswerkplek te creëren. Door kantoorstoelen op te halen van kantoor, nieuwe of tweedehands stoelen te leveren, hoeven mensen niet meer vanaf hun barkruk of eettafelstoel te werken. Hierdoor kunnen ze zowel thuis als op kantoor gezond en veilig werken.

Al sinds 2004 is InteriorWorks expert in het realiseren van interieurs voor de zakelijke markt. Met vakkennis, flexibiliteit en een uitgebreid netwerk komen ze tot een passend interieur voor ieder type kantoor. Interieur wordt merkbaar werkbaar, ook in tijden van social distancing. Kijk voor meer informatie op Veiligterugnaarkantoor.nu.