Introductie van een zonnig nieuw VEBAN-lid!

04 augustus

Beste leden van VEBAN,

Om ons netwerk te vergroten in en om Amsterdam en op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en ontwikkelingen in Amsterdam Noord hebben wij ons vanaf begin augustus aangesloten bij de VEBAN.

Wij zijn als nieuwe leden hartelijk ontvangen op de zomerborrel welke was georganiseerd door de VEBAN op 9-7-2021 en hebben hier al diverse ondernemers kunnen spreken en ontmoeten, nogmaals dank hiervoor.

Ook zullen wij ons bedrijf openstellen op de Open Bedrijvendag van VEBAN, welke gehouden wordt op 24 september a.s. 10,00 tot 16,00 uur.

Bent u benieuwd wie wij zijn en wat wij de regio Amsterdam Noord/Amsterdam en omstreken kunnen bieden, breng dan deze dag een bezoek aan onze showroom op de

TT Vasumweg 26

Kunt u deze dag niet? Geen probleem wij zijn geopend op Ma/Woe/Do/Vrij en Za van 10,00 tot 16,00 u bent van harte welkom voor een bezoek/advies onder het genot van een kopje koffie.

Ook zijn wij per telefoon bereikbaar op 020-6920388 of via mail info@excelsiorzonwering.nl

Zie ook onze website www.excelsiorzonwering.nl of volg ons op de diverse social media kanalen op LinkedIn /Facebook / Instagram of YouTube.

Wellicht hebben wij al zaken gedaan of gemeenschappelijke klanten waardoor wij gezamenlijk ons netwerk nog meer kunnen uitbreiden .

Met zonnige groet,

Team Excelsior Zonwering

Han Veldhoen / Jerry Veldhoen /Danny van Dinteren / Diana Boere

Wie zijn wij?

ExcelsiorZonwering is sinds 1930 een begrip in Amsterdam en omstreken.

Sinds 2018 zijn er nieuwe eigenaren bij Excelsior Zonwering , dit is een vader en zoon. Han Veldhoen en Jerry Veldhoen, zij hebben Excelsior Zonwering overgenomen.

Zij hebben samen al meer dan 60 jaar ervaring in de binnen en buiten zonwering.

Danny van Dinteren is sinds 2019 erbij gekomen en is de bedrijfsleider van deze vestiging.

Excelsior Zonwering was van oudsher een markiezenfabriek, door de enorme vraag naar overige zonwering zowel buiten als binnen zonwering en raamdecoratie kan het huidige Excelsior u in alle behoefte voorzien.

Vanaf 2018 is er dus eigenlijk een nieuw bedrijf gestart aan de tt Vasumweg 26 te Amsterdam Noord welke met een fris en nieuw team enthousiaste medewerkers Excelsior Zonwering op de kaart zet in Amsterdam en omstreken . Op de TT Vasumweg 26 hebben wij een 400m2 grote showroom waarbij wij u in alle behoefte op het gebied van zonwering en raamdecoratie kunnen voorzien.

Excelsior Zonwering is de specialist in binnen en buitenzonwering en raamdecoratie, onze vakkundige medewerkers kunnen u hier meer over vertellen in onze showroom of bij u op locatie.