Afscheid Iris & vacature

18 augustus

Beste leden en relaties,

Eind september stop ik met mijn werkzaamheden bij de VEBAN. Ik start per 1 oktober met een nieuwe baan als communicatieadviseur bij het BovenIJ ziekenhuis.

In de afgelopen (ruim) 7,5 jaar die ik voor VEBAN heb gewerkt, heb ik een enorme professionele groei kunnen doormaken. Ik heb met veel plezier het verenigingsbureau gerund en samengewerkt met leuke collega’s en bestuursleden. De contacten met leden, de vrijheid van mijn functie, de mooie events en de dynamiek van het ondernemen in Noord hebben mijn werk dag in dag uit fantastisch gemaakt.

Nu wordt het tijd om mijn functie over te dragen aan iemand anders, die er ongetwijfeld weer een nieuwe draai aan zal geven. We hebben lang moeten nadenken over een functietitel die de lading dekt en zijn uitgekomen op Community-manager. Dus ken jij een communicatief sterke duizendpoot met een commerciële instelling? Bekijk dan de vacature op onze website.

De komende weken ligt mijn focus natuurlijk eerst nog op de organisatie van de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord, waarmee we ondernemers op de kaart willen zetten en willen zorgen voor verbinding met Noord in de breedste zin van het woord. Mocht je nog niet aangemeld zijn om je bedrijf open te stellen op 24 september, doe dit dan snel. Mocht je nog twijfels hebben of beren op de weg zien, dan denk ik graag met je mee!

Op de borrel ter afsluiting van de Open Bedrijvendag (24 september van 17.00 tot 19.00 uur) neem ik graag persoonlijk afscheid. De uitnodiging volgt nog, ik hoop jullie daar te zien!

Met hartelijke groeten,

Iris Brandsteder

Iris

Ter vervanging van Iris zoekt VEBAN een nieuwe Community-manager voor 16-20 uur per week. Ken je iemand uit je netwerk bij wie die functie zou passen? Attendeer hem/haar dan op onze vacature.