Lunch Talk & Whitepaper Breikers over deelmobiliteit

20 augustus

Breikers helpt werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam resultaatgericht bij hun transitie naar slimme & duurzame mobiliteit en logistiek. Een van de mogelijke oplossingsrichtingen is deelmobiliteit. Daarover publiceerden zij onlangs een Whitepaper en voor wie behoefte heeft aan meer verdieping, is er op 30 september een Lunch Talk.

Door in te zetten op deelmobiliteit bespaar je op kostbare parkeerruimte, bied je medewerkers een flexibele mobiliteitsoplossing en bespaar je mogelijk fors op je CO2-uitstoot. Onderzoek van het Kennisinstituut Mobiliteit (KIM) toont aan dat een autodeler jaarlijks 175 tot 265 kg minder CO2 uitstoot dan voordat hij of zij ging autodelen. Daarnaast draagt deelmobiliteit bij aan een betere bereikbaarheid van de regio.

Whitepaper
Om je alvast op weg te helpen heeft Breikers een overzichtelijke whitepaper gemaakt met de meest actuele ins-and outs. Bekijk/download het Whitepaper via deze link.

Lunch Talk
Heb je behoefte aan meer verdieping op het gebied van deelmobiliteit, dan nodigt Breikers je van harte uit voor de Lunch Talk Deelmobiliteit (online bijeenkomst) op donderdag 30 september van 12.00 tot 13.00. Aanmelden kan via deze link.

Bij vragen en voor meer informatie, kijk op: www.wijzijnbreikers.nl