31 augustus deadline aanmelden bedrijf voor Open Bedrijvendag Amsterdam Noord

23 augustus

De vakantie zit erop en we gaan we aan het werk. Al hebben we op het verenigingsbureau niet stilgezeten. De voorbereidingen voor de eerste editie van de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord, 24 september aanstaande, zijn de hele zomer onvermoeibaar doorgegaan.

Website online
Met trots presenteren we de website www.openbedrijvendagamsterdamnoord.nl, vanaf nu live! Op deze website vinden potentiele bezoekers een overzicht van de bedrijven waar zij terecht kunnen, met informatie over de openstelling en het programma. Met de handige legenda kun je met 1 druk op de knop filteren om de bedrijven vinden die voor jou het meest interessant zijn!

Preview website Open Bedrijvendag Amsterdam Noord / www.openbedrijvendagamsterdamnoord.nl

Bedrijven kunnen tot uiterlijk 31 augustus aanmelden
De plattegrond met deelnemende bedrijven zal medio september ook paginagroot worden verspreid in het Noord Amsterdams Nieuwblad en het Kompas. Dat betekent dat de deadline om je bedrijf aan te melden in zicht komt. Wil je ook je bedrijf openstellen tijdens de Open Bedrijvendag? Lees hier meer en meld uiterlijk op 31 augustus je bedrijf aan.

Voor de last minute beslissers en twijfelaars
Aanstaande woensdag (25 augustus) is er nog een lunchbijeenkomst over de Open Bedrijvendag, van 12.00 tot 13.00 uur bij Winclove. We vertellen daar alles over het initiatief, geven tips en je kunt al je vragen stellen. Ook staat het OBD-team voor je klaar om te sparren en mee te denken over jouw bedrijfsdeelname. Maak hier gebruik van en meld je aan voor de lunchmeeting via info@veban.nl.

Plan zelf bedrijfsbezoeken
Is het (voor deze editie van de Open Bedrijvendag) niet mogelijk om je bedrijf open te stellen? Dan kun je op 24 september natuurlijk wel op pad gaan om bedrijven te bezoeken. Filter bij de legenda op Gewoon geïnteresseerd of Business to Business. En vertel het aan vrienden, kennissen en relaties, want op de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord is iedereen welkom!

Meld je bedrijf aan of stuur ons direct het deelnameformulier met informatie voor de website, hieronder te downloaden: