Meet &Co. biedt inspirerende online masterclasses voor bedrijven

25 februari

Online Masterclasses met bekend Neerlands talent

Thuiswerkers missen hun collega’s. Bedrijven zien de teamspirit vervagen. Nu iedereen nog een tijdje noodgedwongen thuis aan het werk is, is het tijd om het team gezamenlijk weer iets inspirerends aan te bieden. De pubquiz hebben we ondertussen allemaal al eens gedaan en daarom hebben Meet &Co. en Hotel The Grand de handen ineen geslagen en bieden zij bedrijven tailor-made online Masterclasses aan met bekende namen. Heb je altijd al vragen willen stellen aan je favoriete schrijver, zanger, stylist of chef kok? Dit is nu mogelijk met de Masterclasses van Meet &Co. Deze hoogwaardige, dynamische en tailor-made online events worden in samenwerking met hotel The Grand aangeboden.

Live vanuit The Grand
Vanuit een van de meest prestigieuze hotels van ons land worden bedrijven en hun teams in het zonnetje gezet in samenwerking met een kenner naar keuze. De livestreams worden vanuit een hoogwaardige studio in The Grand uitgezonden. De expert naar keuze geeft speciaal voor de klant een Masterclass over hun vakgebied, toegespitst op het DNA van het bedrijf. Alle vragen van de kijkers komen aan bod om zo de saamhorigheid binnen de organisatie te bevorderen.

Inspirerende namen en concepten
Meet &Co. biedt een indrukwekkend aanbod aan van inspirerende namen zoals; Janny van der Heijden, Bastiaan van Schaik, Danie Bles, Frank E Hollywood, Niels Geusebroek en Anne-Marie van Leggelo. Zo zijn er ook workshops met toonaangevende topexperts in Floral Design, Cocktails Shaken en Wine Tasting.

Meet &Co.
In 2020 is Meet &Co. opgericht door Sebastian Clijsen en Simone Hulst. Het bedrijf biedt de zakelijke evenementenbranche iets nieuws. Een bureau dat gaat voor de persoonlijke en creatieve aanpak, snelle en duidelijke communicatie met oog voor detail en duurzaamheid. Aandacht voor de nieuwe workforce en het nieuwe werken staat bij Meet &Co. centraal. Meet& Co. is gevestigd in Amsterdam-Noord en ook lid van VEBAN.

Meer informatie
Heeft u interesse of wilt u meer weten? Download dan hier de brochure met de verschillende mogelijkheden voor masterclasses. U kunt ook contact opnemen met Sebastian Clijsen via sebastian@meetco.nl of 020 – 2117 260.