Training begeleiding op de werkvloer

09 februari

Vanuit het WSP Zaanstreek-Waterland wordt de Harrie Helpt Training voor werkgevers georganiseerd. Dat is tweedaagse training waarin de deelnemer opgeleid wordt tot de ideale collega van iemand met een arbeidsbeperking. Met deze training worden werkgevers ondersteund bij een succesvolle, duurzame plaatsing van mensen die vanuit een kwetsbare arbeidsmarktpositie komen.

Wie is Harrie?
Harrie staat voor Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk. Harrie is de ideale collega die begeleiding op de werkvloer biedt aan werknemers met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Bezoek www.ikbenharrie.nl voor uitgebreide info. Deelname aan de training is kosteloos voor leden van VEBAN.

Er zijn vier trainingen gericht op het begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking. Daarnaast zijn er twee trainingen die speciaal gericht zijn op de doelgroep statushouders. We hebben nog plaats binnen de trainingen voor gemotiveerde werkgevers!

Wanneer?
De trainingen voor de werknemers met een arbeidsbeperking vinden plaats op:

  • 27 mei en 24 juni
  • 7 september en 5 oktober
  • 2 november en 7 december

De Harrietraining specifiek voor statushouders vinden plaats op:

  • 7 april en 11 mei
  • 28 september en 26 oktober

Interesse?
Stuur dan een mail naar info@wspzw.nl. Je kunt jezelf of jouw medewerker ook direct aanmelden voor een van de trainingen, doe dit per e-mail aan Rochelle Eustatius: RochelleEustatius@werkom.nl.