Recent nieuw lid Being Development stelt zich voor

14 mei

Being Development is een ambitieus bedrijf aan de Ridderspoorweg dat duurzaam vastgoed ontwikkelt vanuit een eindgebruikersperspectief. Naar aanleiding van de leuke samenwerking rondom de bijeenkomst in maart over projectontwikkeling, zijn zij ook lid geworden van VEBAN.

Even voorstellen…
Being Development ontwikkelt vastgoed met als doel een zo positief mogelijke impact op de samenleving te maken. Van woontorens tot hotels en van kantoren tot mixed-use gebouwen. Hierbij hebben we een grote focus op kwaliteit, architectuur, duurzaamheid en sociale samenhang. Vanuit ons splinternieuwe kantoor in Amsterdam-Noord werken wij dagelijks met veel plezier en enthousiasme met een groot aantal partners aan onze projecten. Onze snelgroeiende organisatie wordt onder de meest innovatieve en vernieuwende ontwikkelaars van Nederland geschaard. Tevens zijn wij de eerste Nederlandse vastgoed ontwikkelaar met een BCorporation certificering.

Iedere vastgoedontwikkeling kent haar eigen duurzame kenmerken. Dit laten we enerzijds zien met een BREEAM-NL certificering of GPR label en anderzijds door altijd te handelen vanuit de filosofie van B Corp. Concrete interne voorbeelden zijn de Be-Inspired sessies en PersonalBeingPlan; externe voorbeelden zijn het BREEAM-NL Excellent label van het publiek toegankelijk nhow Amsterdam RAI – het grootste nieuwbouwhotel van de Benelux – en het ‘All-Electric’ (gasloos) YOTEL Amsterdam, met als leidende principes het Circulaire Manifest Buiksloterham.

YOTEL Amsterdam is een duurzaam hotel aan de Asterweg in Buiksloterham. Het hotel, gelegen aan het water en omgeven door een groene oase, bevat een openbare lobby, een restaurant, tentoonstellingsruimte en aangrenzende tuin met terras. Daarbij is het hotel sterk verankerd in de buurt door de samenwerking met lokale partners en initiatieven op gebied van horeca, kunst en voorzieningen. Het hotel opent in de zomer van 2019 haar deuren.

Naast YOTEL Amsterdam ontwikkelen we momenteel in Amsterdam Noord ook MARK Amsterdam– een woon-werkgebouw in Buiksloterham – en CD ONE– een flexibele en duurzame creatieve bedrijfsruimte op het Cornelis Douwesterrein.

Meer informatie
Ga naar: www.beingdevelopment.nl
Mail naar: info@beingdevelopment.nl