Nieuw lid bij Veban: Moore MTH

04 oktober

Moore MTH: financiële specialisten voor ondernemers

Met ruim 450 medewerkers vanuit 13 vestigingen wil Moore MTH bijdragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed. Om ondernemers te helpen succesvol te zijn in een veranderende wereld.

Wij zijn specialist in financiële, fiscale en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate en personal finance en recovery. Wij geloven dat ondernemers écht het verschil maken. Voor onze welvaart. Voor ons welzijn. Voor Nederland. En daarbuiten. Al ruim 70 jaar ondersteunen wij met trots de ondernemer en stimuleren we de ondernemersgeest. Réni Uijl is directeur van de vestiging Moore MTH Amsterdam, dat zich heeft gevestigd op het Kraanspoor met een geweldig uitzicht over Amsterdam. Wil jij als ondernemer vooral bezig zijn met ondernemen? Maak dan een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken. Réni Uijl en haar team nemen de verschillende financiële beslommeringen graag uit handen.

Moore MTH, vestiging Amsterdam Noord doet ook mee met de Open Bedrijvendag op vrijdag 7 oktober. Wij heten iedereen tijdens de Open Bedrijvendag van harte welkom voor een kop koffie op ons kantoor, gevestigd op Kraanspoor 16 in Amsterdam Noord. Aanmelden van te voren is niet nodig, je kunt van 10.00-16.00 uur vrijblijvend kennismaken met ons bevlogen team financiële specialisten.

Met hartelijke groet, Mike Zeeman & Réni Uijl