Even voorstellen: nieuw lid Gingermood

03 december

Wij stellen ons graag aan jullie voor als nieuw VEBAN-lid. Gingermood is een coachingsbedrijf dat staat voor passende, persoonlijke en professionele ontwikkeling voor iedereen.

De kern van onze dienstverlening is het maken van de perfecte match tussen coach en coachee. Om deze perfecte match te vinden, hebben we een wetenschappelijk onderbouwde matchingtool ontwikkeld. We kijken verder dan het vraagstuk, maar matchen ook op variabelen als persoonlijkheid, cognitieve stijlen en persoonlijke voorkeuren. Hiermee zorgen we voor effectieve en duurzame coaching, waardoor ook de organisatie zich optimaal kan ontwikkelen.

Als onafhankelijke partij selecteren we alleen de beste coaches en trainers van Nederland. Ons netwerk bestaat uit 150 specialisten op thema’s als managementcoaching, loopbaancoaching, burn-outcoaching, outplacementcoaching, teamcoaching en intervisie.

Coachtrajecten kunnen tijdrovend zijn. Daarom ontzorgen wij HR van A tot Z: van intakegesprek tot administratie en van evaluatie tot het opzetten van een dedicated coachpool. Kortom: een partij die alles voor regelt, op een manier die bij de organisatie past. Wel zo prettig.

Onder leiding van directeur Dickey Pronk werken we met een team van acht bevlogen collega’s voor klanten als Essent, Microsoft en Nationale Nederlanden.

Sinds eind 2017 houden wij kantoor in Pand Noord aan de Meeuwenlaan. Regelmatig lopen wij tijdens de lunch door de buurt en genieten we van alle bedrijvigheid. Ben je in de buurt? Kom gerust eens langs, we laten je graag ons kantoor zien.

Voor meer informatie kun je onze website gingermood.nl bezoeken, ons mailen op info@gingermood.nl of bellen naar 085-0090357.