NIEUW: Sportstudio 79, zonder spiegels, zonder ego’s en met elkaar

24 oktober

Wij zijn Pim en Caroline, trotse eigenaren van Sportstudio 79. In september openden wij onze derde Sportstudio op de Ms. Oslofjordweg 32 en zijn daarmee sinds kort lid van de VEBAN.

Bij Sportstudio 79 sporten we in een ontspannen en ongedwongen sfeer. We motiveren, we supporten en we hebben rode handen van de high fives die we elke dag geven. We zijn er voor iedereen: van getrainde sporters tot totale beginners en we hebben programma’s voor zwangere dames. Het belangrijkste is dat jij je bij ons op je gemak voelt. Dat is de basis om fit te worden en fit te blijven!

Onze stijlvolle studio heeft ruime kleedkamers en douches. Een gezellige bar in onze woonkeuken en een fijne sportvloer waar we op trainen en yoga-en. We trainen altijd in groepen en ons aanbod varieert van krachttraining tot conditietraining tot yoga. Iedereen is van harte welkom een proefles mee te doen.

Ook werken we graag samen met de bedrijven in de buurt.

Van privé groepstrainingen voor bedrijven en sportabonnementen voor uw medewerkers tot workshops, masterclasses, trainen & vergaderen of een energizer voor uw strategie-dag. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? We komen graag in contact!

Mail: Pim@sportstudio79.nl