Nieuw VEBAN-lid stelt zich voor: Astrid Engelen

02 november

Ons nieuwe VEBAN-lid Astrid Engelen stelt zich graag aan jullie voor als opruimspecialist en personal organizer

We willen het allemaal: een bruisend sociaal leven, maatschappelijk geëngageerd zijn, een waardevolle loopbaan en een gelukkig gezin. Maar hoe kun je dit allemaal bereiken zonder stress? Het begint bij een harmonieuze basis: een opgeruimde omgeving.

Als gecertificeerd ‘Marie Kondo’ consultant en opruimexpert help ik met mijn bedrijf Above the Fold Organizing mensen en bedrijven met het aanbrengen van orde en overzicht via een handig, makkelijk bij te houden systeem van categoriseren, sorteren en organiseren. Het resultaat? Er valt een last van je af, waardoor je op je werk productiever en efficiënter bent en thuis kunt genieten van mooie momenten in een prettige omgeving.

De centrale vraag in de methode van Marie Kondo is: “Does it spark joy?” Na het lezen van Kondo’s The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing ging ik twee jaar geleden aan de slag met het grondig aanpakken van ons eigen huis voor een verbouwing; toen we terugkwamen in ons huis in de Bloemenbuurt bleven alleen de spullen over die we echt gebruiken en koesteren. Het bijhouden van een opgeruimd huis is nu een fluitje van een cent.

Toen ik vervolgens ook mijn schoonmoeder ging helpen opruimen voordat ze haar huis op de markt zette, openbaarde de magie van deze methode zich pas echt; ik zag hoe ik anderen ook kan begeleiden naar een omgeving zonder ballast. Ik besloot me in te schrijven voor de Virtual Consultancy Course van maart 2021 om KonMari® (Marie Kondo) consultant te worden. Inmiddels ben ik gecertificeerd en geef ik anderen het zetje dat ze nodig hebben om optimaal van hun leven te kunnen genieten!

Wil je meer weten? Bezoek dan www.abovethefoldorganizing.com en maak een afspraak voor een telefoontje of kopje koffie. Ik leer graag ondernemende buurtgenoten kennen!

Hartelijke groeten, Astrid Engelen