Nieuw VEBAN-lid stelt zich voor: DOOR Open Space Een nieuwe culturele evenementenloods op de NDSM Werf

07 februari

Een unieke plek waar ontmoeten, kunst en nachtcultuur samenkomen.

Naast het bezoeken van ons culturele programma kunnen jullie de loods van 3000m2, met horeca vergunning, huren voor presentaties, netwerkbijeenkomsten en bedrijfsevents: www.dooropenspace.com

Hierbij nodigen wij onze collega bedrijven uit Amsterdam Noord uit voor de tweede editie van The Circle of Truth die vanaf 7 maart tot en met 30 maart te zien zal zijn: www.jointhecircleoftruth.com

Een unieke mix van gastronomie, technologie, theater, muziek, dans en nachtcultuur over onze verstoorde relatie met de waarheid. In deze twee en een half uur durende immersieve experience nemen we jullie als bezoekers mee op een boeiende reis langs spannende installaties en optredens van diverse lokale culturele pioniers.

The Circle of Truth is een groot avontuurlijk spektakel maar pakt tegelijkertijd ook grote maatschappelijke thema’s aan zoals diversiteit, de impact van sociale media, nepnieuws en polarisatie. Het is een prachtige manier om andere mensen te ontmoeten en uit je eigen bubbel te treden.

Speciaal voor onze collega’s in Amsterdam Noord, bieden wij op 13, 20 en 27 maart  B2B avonden aan waar je op een hele natuurlijke manier kennis maakt met andere bedrijven uit de tech wereld, de creative industry en het onroerend goed. Je begint met je eigen team in ons restaurant Café Central, waar speciaal voor jullie door onze chefs een culinair menu is samengesteld.

Daarna is het tijd om je eigen team los te laten en andere ondernemers en collega’s uit Noord en de rest van Amsterdam te ontmoeten, waarmee je samen een avontuur aangaat dat je niet snel bij de gebruikelijke netwerkborrel zult meemaken en dat je bovendien nooit zult vergeten.

Wat betekent waarheid voor uw bedrijf in dit post-truth-tijdperk? Hoe vormen uw medewerkers hun mening en hoe beïnvloedbaar zijn zij? Nu jij en je collega’s door sociale media steeds meer in je eigen comfortabele bubbel zijn terechtgekomen, zullen deze relevante vragen van The Circle of Truth je confronteren met nieuwe perspectieven, en krijg je de kans om buiten je eigen informatiebubbel te treden.

Wij willen samen met jou de mogelijkheden verkennen om met je bedrijf deel te nemen aan deze show en willen je uitdagen om eens op een andere manier het team-uitje vorm te geven. (Maatwerk Opties zijn mogelijk) Voor meer informatie neem contact met ons op via de mail: chafik@openthedoor.nl

Wat te verwachten:

Een drie gangen diner van acteur en chef Phi Nguyen en zijn collega’s van de Veenfabriek in het levendige Café Centraal. (vegan friendly). Vervolgens een fantastische twee en een half uur durende show door een carrousel van verschillende performances met muziek, dans opera en beeldende kunst. Dat allemaal onder het genot van heerlijke drankjes die overal tijdens de show te krijgen zijn. Gespeeld door een geweldige cast van 12 unieke performers, acteurs, dansers en zangers. Met als speciale feature een volledig door AI aangedreven digitale scène.

Videolink: [Trailer 2024] Join The CIrcle of Truth Part 2

Instagram: https://www.instagram.com/join_the_circle_of_truth/