Nieuw VEBAN-lid stelt zich voor: The Power Lifestyle

01 juli

The Power Lifestyle: Personal Training & High Performance Coaching

Wij werken met bijzonder toegewijde ondernemende en ambitieuze mensen die kiezen voor krachtige resultaten in hun gezondheid, persoonlijk en zakelijke leven. Als ondernemer weten wij als geen ander dat je altijd aan staat en is het creëren van een krachtig en vitaal lichaam de basis om je levenskwaliteit te verhogen. Dit heeft impact op je business waarin je zal ervaren dat wanneer je al denkt dat je productief bent dit nog meer kan verhogen en effectiever kan.

Levenskwaliteit in je gezondheid groeit, je ervaart meer rust en overzicht en de mentale weerbaarheid is daarin de ondernemer zich alles waard. Je tolereert veel minder van jezelf, zoals dat je gezonder leeft en veel bewuster wordt van wat je allemaal in je mond stopt. De ondernemers die bij ons een programma volgen merken dat ze op het thuisfront voor hun gezin meer verantwoordelijkheid pakken, ze zijn echt aanwezig en zijn er voor hun gezin.

We stellen ons graag persoonlijk aan jullie voor:

Ricardo Martins | Founder of The Power Lifestyle
Een geboren en getogen rasechte Amsterdammer met een voorliefde voor sport, gezondheid en het helpen van mensen. Als jochie van 12 met overgewicht ben ik door mijn buurman de boksring ingesleept, waar mijn liefde voor de bokssport is ontstaan. Mede door het vallen en opstaan, zowel binnen als buiten de ring, is mij enorm veel discipline, wilskracht en focus bijgebracht.
Mijn omgeving zal mij omschrijven als een doorzetter; een betrokken persoon die begripvol is en altijd de waarheid spreekt ook al is deze niet altijd even leuk. Deze ontwikkelde en deels natuurlijke karaktereigenschappen hebben mij doen beseffen dat je fysieke gezondheid mentaal begint. Om écht een blijvende bijdrage te kunnen realiseren, heb ik mij daarom door middel van scholing en gezonde nieuwsgierigheid ontwikkeld tot Performance Coach. Zowel als mens, coach en ondernemer hanteer ik brutale eerlijkheid als kernwaarde. Dit kan oncomfortabel zijn, maar dat is precies wat we willen, want juist dáár zit ontwikkeling en ruimte voor verandering. Vanaf 2017 werk ik met High-End Coaches binnen in mijn vakgebied om te groeien als mens en ondernemer.

Mijn motto: ‘The quality of your life is demonstrated in the results you are willing to create’

Bianca van Beijnhem-Bakker | Trainer of The Power Lifestyle
Een enthousiaste en sportieve vrouw die het vak van trainer met veel plezier en passie uitoefent. In deze hectische tijden ervaar ik dagelijks hoe belangrijk het is om structureel tijd voor jezelf te maken. Je kunt een hoop ballen in de lucht houden maar dit lukt alleen als je zorgt voor een krachtig fundament. Te vaak zie ik dat mensen alles en iedereen prioriteit maken, maar daarbij zichzelf vergeten. Ik help jou bij het (her)vinden van balans door aandacht te besteden aan de drie pijlers onder een krachtig en vitaal leven: beweging, voeding en focus. Ik doe dit door samen met jou te kijken naar wat je nodig hebt maar ook door te ontdekken waar je enthousiast van wordt. 

Leuk om jullie binnenkort bij ons of bij VEBAN te ontmoeten. Tot dan!

The Power Lifestyle | Ricardo Martins & Bianca van Beijnhem-Bakker
Daguerrestraat 140, 1087DJ, Amsterdam
info@thepowerlifestyle.nl| M. +31 (0)6 15 14 43 37