Terugblik VEBAN Zomer Event 2023 – JBC De Meteoor

02 juli

VEBAN Zomer Event 30 juni: Fietstoer Noord door Adri Doorneveld & Jeu de Boules Toernooi door JBC De Meteoor in samenwerking met VEBAN-lid Patrick Burger.

Het was heerlijk weer voor de VEBAN-leden en geïnteresseerden om met ons bestuurslid Adri Doorneveld op de fiets Noord te verkennen of in Franse sferen te komen door een nieuw initiatief: het VEBAN Jeu de Boules toernooi bij de JBC De Meteoor in Noord.

Vrijwilligers van deze club verzorgden gedurende de dag heerlijke hapjes & drankjes. De muzikale omlijsting werd ‘met verve’ verzorgd door de Noordse zanger/gitarist Jan van Til.

De afsluitende borrel werd deels gesponsord door Visser, dé experts in werkplek, verlichting, akoestiek en ergonomie in Amsterdam Noord. Zij hadden een aantal ergonomische bureaustoelen uit hun collectie meegenomen.

Huize Horeca, een volwaardige horecapartner met alle product- en marktkennis in huis, verzorgde i.s.m. JBC De Meteoor een aantal heerlijke wijnen voor het Zomer Event. MenKnow Adventures deed mee aan het Jeu de Boules Toernooi en showden een ware Crawler, één van hun ‘offroad’ campeervoertuigen.

De winnaars van het Jeu de Boules Toernooi ontvingen uit handen van de voorzitter van JBC De Metoor een prachtige prijs en een proef lidmaatschap.
1e prijs: Experience Local – Simone Spakman
2e prijs: Visser – Susana Visser-Alsina Meinen
3e prijs: Spaghetteria – Tjarco Wierda

Het was weer een gezellig en geslaagd Zomer Event. Fijne zomer!

Kijk hieronder voor de foto-impressie door BLINKfotografie van deze bijeenkomst.