Stichting Noorderpark Spelen nodigt bedrijventeams uit deel te nemen op 4 september!

31 augustus

Op zondag 4 september 2022 organiseert Stichting Noorderpark Speken hun jaarlijkse Noorderpark Spelen. Door Corona hebben ze een aantal jaren gemist dus het is hoog tijd om weer te strijden om die begeerde Noorderpark Cup!

Tijdens de Noorderpark Spelen gaan Noorderlingen op een speelse manier met elkaar in competitie. Kracht, conditie, creativiteit, coördinatie en behendigheid worden beproefd tijdens spelonderdelen zoals een quiz, blind volleybal, het maken van een team-haka, boogschieten en estafette.

Iedereen kan meedoen: valide en minder valide, Nederlandstalig of anderstalig, als je maar in Amsterdam-Noord woont of onderneemt.
We vormen een  mix van deelnemende teams (teams bestaan uit 5 tot 10 personen) die een afspiegeling zijn van ons stadsdeel. In de afgelopen jaren gingen onder meer de volgende teams de strijd aan met elkaar:

Politie, Ondernemers van VEBAN, buurtteams uit de Vogelbuurt, Bloemenbuurt, ‘t Blauwe Zand, Welzijnsorganisatie Doras, Warm Welkom, Flora4life, en Gebiedsteam Gemeente.

Deelname voor deze sportieve dag (11-14u) is gratis en Stichting Noorderpark zorgt voor gezonde happen en dranken. De winnaar wordt aan het einde van de dag gehuldigd op het podium van het Alles is Noord Feest wat op 4 september ook plaatsvindt in het Noorderpark.

Het wordt een super leuke ochtend met als doel ontmoeting te creëren tussen de verschillende Noordelingen/Noordse organisaties en om elkaar eens op een andere speelse wijze te leren kennen.

Graag willen zij ondernemers uitnodigen om deel te nemen met een bedrijventeam aan de Noorderpark Spelen.
Gaat dit jaar die felbegeerde cup naar  jullie bedrijf in Noord?

Voor wie geïnteresseerd is om deel te nemen met een team; stuur nog snel een mail naar maike@noorderpark.nl. Zij hopen jullie te zien in het park op 4 september!