UPDATE: Nieuwe deadline Open Bedrijvendag & link bedrijfspagina

31 augustus

KOM AAN BOORD! Wil jij als ondernemer ook laten zien wat bedrijven en werkgevers te bieden hebben in Noord? Doe dan mee met de Open Bedrijvendag Amsterdam-Noord op vrijdag 7 oktober 2022.

Daarmee zet je je deur wagenwijd open voor buren, bewoners, klanten, politici, stagiaires, nieuwe medewerkers en/of voor wie gewoon nieuwsgierig is. Uiteraard kun je zelf aangeven welke doelgroepen je graag wilt ontvangen. Kijk voor meer informatie over deelname op VEBAN Open Bedrijvendag

Deadline aanmelden Open Bedrijvendag Noord – 9 september
Meld je aan voor 9 september, dan kunnen we jouw bedrijf ook nog meenemen op de digitale plattegrond op www.openbedrijvendagamsterdamnoord.nl met vermelding van alle deelnemende bedrijven. Er hebben zich inmiddels 45+ bedrijven aangemeld en onze ambitie is 100 deelnemers voor 2022.

Meld je aan en maak je eigen bedrijfspagina aan op de website.
Alle bedrijven (lid of geen VEBAN-lid) melden zich aan via deze link voor aanmelden & aanmaken bedrijfspagina aan en krijgen daarmee direct een eigen bedrijfspagina op de bezoekerswebsite. Op het aanmeldformulier kun je je bedrijfsinformatie met foto en logo en jullie programma voor de Open Bedrijvendag invullen. Let op: Dit geldt ook voor alle bedrijven die zich al hebben aangemeld en nog geen bedrijfspagina hebben. 

Wervingscampagne bezoekers
In de week van 9 september start de mediacampagne om bezoekers te werven via sociale media en de regiokranten Kompas en Noord-Amsterdams Nieuwsblad. Daarnaast ook belangrijk om ook via eigen sociale media kanalen, nieuwsbrief en bedrijfswebsite te laten zien dat je deelneemt. Nodig ook je eigen netwerk persoonlijk uit om je bedrijf komen bezoeken en te promoten!

Inspiratielunch bedrijven – donderdag 15 september
Tijdens de gratis inspiratielunch op donderdag 15 september ontvang je als deelnemend bedrijf een makelaarsbord, de bezoekersflyers met QR-code naar de plattegrond op www.openbedrijvendagamsterdamnoord.nl, de perskit met banners en kun je inspiratie opdoen voor het programma en uitnodigen van je netwerk. Het definitieve programma kun je eventueel in een later stadium nog laten aanpassen op de website. Klik hier voor meer informatie en aanmelden Inspiratielunch bedrijven.

Persoonlijk contact met VEBAN
Wil je ons persoonlijk spreken? Bel of mail dan met Simone Spakman:
06-471 69 606, info@veban.nl