Noordse ondernemers help elkaar!

18 maart

Heeft u in deze corona-crisis extra diensten of expertise nodig? Of juist goederen of capaciteit over? VEBAN wil graag vraag en aanbod van ondernemers in Noord matchen: zo helpen we elkaar. We hebben de VEBAN LinkedIn Groep hiervoor opengesteld. Plaats je vraag en aanbod hier en houd dit forum in de gaten om je collega-ondernemers te helpen.

Bij Winclove Probiotics zoeken ze bijvoorbeeld een cateraar die voor de kleine groep medewerkers op kantoor broodjes wil leveren. Wie is geholpen met zo’n opdracht? Neem contact op met Manon Bezemer: M.Bezemer@winclove.nl

Door de uitbraak van het Coronavirus zijn er door de overheid ingrijpende maatregelen genomen, met vergaande impact voor bedrijven. De normale zaken, zijn plots niet meer vanzelfsprekend. Ondernemers en hun personeel hebben te maken met nieuwe manieren van werken, horeca en openbare gelegenheden zijn dicht en ook leveranciers moeten het veelal met minder capaciteit doen. Ondernemers in Noord kunnen elkaar in deze tijden helpen.

Heeft u capaciteit of voorraden over of tekort? Bent u op zoek naar samenwerking, specifieke expertise of een andere leverancier dan gebruikelijk? Van catering tot clouddiensten… wij zien vraag en aanbod graag online samenkomen. De VEBAN LinkedIn-groep telt momenteel al bijna 200 leden. Iedereen in de groep kan zelf een bericht publiceren en wij roepen u op dit vooral ook te doen!

Aanmelden bij de LinkedIn Groep >>

Wij wensen jullie veel succes de komende tijd, houd moed!

Met vriendelijke groeten,

Het VEBAN-team

PS: op onze website verzamelen wij handige links en info. Wij updaten deze pagina regelmatig. U kunt zelf ook informatie aanleveren om andere ondernemers te helpen. Klik hier om de webpagina te openen.